FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Pauza îi înmoaie pe rapidişti!

Pauza nu îi ajută pe rapidişti
Pauza nu îi ajută pe rapidişti

Articol de , - Publicat miercuri, 13 iulie 2011 00:00 / Actualizat marti, 12 iulie 2011 22:33

Cele 5 goluri încasate pînă acum de Rapid în amicale au picat în mitanul secund.


Rapidul nu reuşeşte să joace la fel de bine două reprize. Alb-vişiniii se mişcă excelent în primele 45 de minute, dar la reluare scad mult ritmul, chiar şi-n condiţiile în care Răzvan Lucescu a folosit mereu garnituri cît mai echilibrate valoric. Cifrele dovedesc asta: 5 goluri a încasat trupa din Grant în 6 partide de verificare, toate după pauză!

"Problema vine de la cap"
"Poate fi vorba şi de oboseală, însă, cel mai probabil, problema este mentalitatea jucătorilor români, pe care şi Răzvan a anunţat că se luptă să o schimbe. Lucescu jr. a păţit-o ca selecţioner în Bosnia. Venind după un joc bun în prima repriză, în care conduc pe tabelă, fotbaliştii se culcă pe-o ureche după pauză. În Champions League e altfel. Echipele care joacă acolo procedează precum boxerii de succes: după un croşeu bun, vin şi cu alte «capace» ca să te pună la pămînt", au explicat specialişti contactaţi de Gazetă.

4 din cele 5 goluri primite de giuleşteni în partidele-test au fost încasate cu Straton în poartă

4 victorii şi 2 înfrîngeri e palmaresul Rapidului în amicalele acestei veri

"Cele mai mari şanse la titlu le au echipele care şi-au păstrat acelaşi lot, dar şi antrenorul: Dinamo, Vaslui, Oţelul. De Rapid nu mai vorbesc"
Marius Şumudică, fost antrenor Rapid

"N-am vrut să jucăm amicale cu amatori, să le dăm 20 de goluri şi să facem nuntă că am bătut nişte tineri care joacă fotbal la ei în sat. Rapid va face o figură frumoasă dacă va avea stabilitate financiară"
Dinu Gheorghe, preşedinte Rapid

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
forza1rapid
forza1rapid  •  13 Iulie 2011, 11:24

Problema adevarata a Rapidului va fi dupa ce va da de pamant cu steaua si dinamo !

fanudelavalcea
fanudelavalcea  •  13 Iulie 2011, 10:11

Care imi zice si mie cand mai are rapid meci?

ciupi0812
ciupi0812  •  13 Iulie 2011, 08:00

poate doar in bangladesh se culca jucatorii pe-o ureche dupa pauza. o asemenea observatie m-a pus jos. dupa pauza se schimba jumatate din componenta, se cauta noile relatii intre cei veniti si cei din prima parte, intervine oboseala celor care au jucat si pana la pauza, se schimba datele jocului adica, dar culcatul pe-o ureche este o idee nastrusnica, asa ca de ce n-am rade-un pic?!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează