FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Pavlovici: "Vasluiul va fi printre canditatele la titlu"

Articol de - Publicat luni, 21 iunie 2010 00:00

 

Miloş Pavlovic a revenit în pregătiri şi se gîndeşte deja la campionat. Sîrbul recunoaşte că noua ediţie a ligi întîi va fi mult mai disputată, toate echipele din fruntea clasamentului efectuînd în această perioadă multe transferuri de marcă.

Va fi un sezon şi mai greu pentru noi, însă pentru suporteri va fi un adevărat spectacol. Toate echipele din frunte s-au întărit, iar în Bucureşti este foame de rezultate la marile echipe. Şi noi sîntem printre candidatele la titlu. Cred că CFR, Urziceni, Dinamo, Steaua şi Vaslui vor lupta pentru titlu de campioană”, a precizat Pavlovici.

Fotbalistul susţine că în sezonul trecut galben-verzii au fost lipsiţi de şansă şi meritau să cîştige cel puţin Cupa României. Sezonul trecut, ghinionul a fost adversarul nostru. Meritam să cîştigăm măcar cupa, dar asta e viaţa de fotbalist. Sper să avem noroc în noua ediţie de campionat şi mai puţini accidentaţi. Patronul vrea mai mult de la noi şi este normal deoarece potenţial avem. Pînă acum era o echipă indiferenta, însă din noul sezon lucrurile se schimbă şi nu vom mai fi trataţi la şi alţii de către adversari. Va fi greu, însă obiectivul nostru rămăne cîştigarea campionatului”, a spus mijlocaşul defensiv.

Pavlovici consideră că noul antrenor, Lopez Caro, nu poate să transforme o echipă ca FC Vaslui într-un Real Madrid al României, însă experienţa sa poate ajuta în atingerea unor performanţe. Nu putem fi asemuiţi cu galacticii de la Real, sîntem doar FC Vaslui. Este un antrenor cu mare experienţă şi cred că acest lucru poate ajuta echipa. Sînt optimist şi cred că noul antrenor va aduce numai bine la Vaslui”, a completat Pavlovici.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
haivasluiuhai
haivasluiuhai  •  24 Iunie 2010, 23:20

daca cineva crede ca porumboiu face echipa la vaslui si va Face jocul antrenorului , SE INSEALA!!!! UN PROFESIONIST A PLATIT UN ANTRENOR PROFESIONIST SA-SI TREABA PENTRU CARE A FOST PLATIT!!!! luati exemplu de la vaslui!!! EVENTUL LA VASLUI!!!! FORTZA VASLUI!!! RESPEKT

haivasluiuhai
haivasluiuhai  •  24 Iunie 2010, 23:09

one love forever , vasluian pana la moarte!!!! va fi foarte greu, dar treansferurile mai grele o sa si puna amprenta!!! fiti cu geana pe vaslui ca o sa aveti la ce casca gura!!! RESPEKT!!

ceru
ceru  •  24 Iunie 2010, 00:52

...daca si anul asta pavlovici mai prinde primul 11 ...atunci toate transferurile au fost facute in zadar..pur si simplu ..nu stie cu mingea..FORZTA FC VASLUI

Vezi toate comentariile (8)
Comentează