FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Pawel Golanski: "Becali să nu-mi pună mie bodyguard!" :X

Pawel Golanski, Golanski, Steaua
Pawel Golanski, Golanski, Steaua

Articol de , - Publicat vineri, 05 februarie 2010 00:00

Golanski îi răspunde patronului, care îl acuzase că e pasionat de jocurile de noroc şi că are un anturaj dubios

Pe cît de agresiv şi de determinat e la antrenamente, pe atît de calm şi de jovial e Pawel Golanski în afara terenului. Vorbeşte foarte bine limba română, iar ieri, înainte de a mînca la prînz, a venit pentru un dialog în care nu numai că nu a evitat nici o întrebare, dar a şi fost extrem de tăios atunci cînd a comentat acuzaţiile lansate de Gigi Becali la adresa lui.

- Pawel, cum e cantonamentul?
- Nu-mi place să fac antrenamente fizice de două ori pe zi, dar mă supun. Oricum, nu sînt de părere că e grea viaţa la Steaua. Din contră, chiar îmi place.

- Eşti foarte agresiv la antrenamente. De ce?
- Toţi cei din lot ne dorim să prindem un loc de titular şi de-asta dăm sută la sută la şedinţele de pregătire.

- Tu îţi simţi postul de titular ameninţat, mai ales acum, după venirea fraţilor Karamian?
- Eu ştiu un lucru, că vreau să fiu pe teren din primul minut, însă această decizie nu o iau eu, ci antrenorul.

- Bun, dar situaţia ta contractuală...
- Hai să lămurim şi această problemă! Mai am doar 6 luni şi pot discuta cu orice echipă, dar eu mă gîndesc acum doar la Steaua! Iar după ce mă voi întoarce la Bucureşti din acest cantonament voi purta, probabil, o discuţie cu preşedintele Argăseală şi cu managerul Panduru pe tema viitorului meu.

- Ai cam pierdut echipa naţională a Poloniei în ultima vreme.
- S-a schimbat antrenorul recent, acum e un polonez şi cred că voi fi convocat dacă voi fi titular la Steaua.

"Eu nu sînt ca alţii, să mă dau lovit"
- Gigi Becali a spus că eşti un fotbalist bun, dar că eşti mai mult accidentat, că joci un meci şi apoi stai două-trei.
- Toată lumea să ştie că eu fac parte din categoria fotbaliştilor care tot timpul bagă piciorul cu adevărat la minge! Eu nu mă feresc de nimic, eu mereu joc la sută la sută din capacitate.

- Bun, dar...
- Stai că n-am terminat! Eu nu sînt dintre cei care se dau la o parte dacă îi doare puţin piciorul. Nu, eu strîng din dinţi şi mă bag la joc! Puţină lume ştie că în finalul sezonului am jucat deşi aveam dureri mari la picior. Am trecut peste ele şi mi-am ajutat echipa din teren.

"Îmi port şi singur de grijă"
- Tot patronul te-a acuzat că eşti pasionat de jocuri de noroc şi că...
- Aici chiar trebuie să intervin pentru că nu e nimic adevărat. Nu ştiu de unde au apărut aceste lucruri urîte, dar nu stau deloc aşa. Fals! Niciodată n-am jucat poker sau alte jocuri de noroc.

- Totuşi, Becali a spus că faci parte dintre jucătorii-problemă şi că îţi va pune pe urme un bodyguard. Eşti de acord cu aşa ceva?
- Mie nu-mi trebuie bodyguard! Să nu-mi pună mie nimeni bodyguard pentru că eu sînt fotbalist profesionist şi ştiu foarte bine ce trebuie să fac, ce viaţă să am, cum să mă comport pentru a fi un jucător care să ajute Steaua.

- Ştii că Becali va ajunge vineri în cantonamentul vostru?
- Da? Foarte bine, să vină aici, îl aşteptăm.

"Îmi e imposibil să-mi dau seama care e Artiom şi Arman. Probabil ar trebui să-i punem o mustaţă unuia dintre ei, atunci ne-ar fi uşor să-i deosebim"
Pawel Golanski

"Avem o mare şansă să luăm titlul. Ar fi păcat să ratăm al treilea sezon la rînd. Acum doi ani am terminat pe locul secund, iar sezonul trecut a fost chiar urît de tot"
Pawel Golanski

5,71 e media notelor GSP ale lui Golanski în actualul sezon, doar 5 stelişti fiind în spatele lui: Cr. Tănase, Tudose, Ninu, Bicfalvi şi Toja

8 meciuri a absentat Golanski în prima parte a sezonului, de fiecare dată din cauza accidentărilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
 •  05 Februarie 2010, 10:16

pawele ,eu zic sa o lasi mai moale ca mai e un polonez ce isi rupe picioarele prin liga 2. si sincer in tur nu ai mai jucat nimic, ce sa mai negocieze oamanii astia cu tine? du-te...du-te pawele....

 •  05 Februarie 2010, 10:10

Nu stiu de ce ziaristii trebuie sa modifice ceea ce declara in realitate jucatorii. L-am vazut pe Golanski la TV, iar cuvintele lui nu erau cele din titlu, cu tenta ironica. Ju-catorul a declarat pur si simplu ca el nu a-re nevoie de bodyguard pentru ca este un ju-cator profesionist si stie ce poate sa faca in timpul liber si ce nu. Nu e prima data cand citesc un articol care de fapt nu re-flecta realitatea. Consider ca ziaristii o fac intentionat pt. a baga zanzanie intre jucatori, patroni, etc

 •  05 Februarie 2010, 10:04

daca aude gigi... a incurcat-o ! sigur o sa fie binevoitori care o sa-l "informeze" de una de alta....

Vezi toate comentariile (8)
Comentează