FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Pe bară pînă în 2010!

Articol de - Publicat duminica, 06 iulie 2008 00:00

Dinamoviştii i-au transmis lui Ze Kalanga că va fi suspendat în cazul în care nu se va prezenta la pregătiri săptămîna viitoare.

Ze Kalanga este aproape de a se lăsa de fotbal Internaţionalul an­golez de 24 de ani continuă să-i sfideze pe dinamovişti, chiar dacă aceştia i-au transmis clar că îl aş­teap­tă la pregătiri, în caz contrar urmînd să fie suspendat pînă în 2010, atunci cînd expiră acordul cu roş-albii. Ze trebuia să revină în România pînă pe 30 iunie, atunci cînd împrumutul la Boavista expi­ra, însă mijlocaşul nu a mai dat nici un semn, ba, mai mult, nu a răs­puns nici la telefon timp de o săp­tă­mînă!

Portughezii de la Boavista au retrimis “cartea verde” a lui Ze, semn că nu mai doresc prelungirea împrumutului, dar angolezul nu mai vrea să audă de România. Dar şefii i-au transmis clar: “Ori vii, ori vei fi suspendat pînă la finalul contractului!”.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
 •  06 Iulie 2008, 11:43

Dak e vorba, pur si simplu de nedorinta lui de a juca in Romania diu cauze personale atunci ca om e un dobitoc.Insa dak problema se afla le conducere atunci e foarte grav,poate l-au suparat cu ceva? Apropo,supararea lui Ganea tot invaluita de mister a fost...E prea mare diferenta dintre Kalanga ca jucator si ca om dak totul a fost bine.

 •  06 Iulie 2008, 11:04

e bun mi-a placut mult de el viteza tehnica dar e cam vagabond daca nu se tine de treaba sa nu fie lasat in pace sa faca ce vrea el suspendat si gata sa vedem cine il mai i-a dupa 2 ani de pauza

 •  06 Iulie 2008, 07:15

mare talent, dar n-are creier nici cat neaga

Vezi toate comentariile (6)
Comentează