FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - STEAUA 3-0

Pe Mihai Stoica l-au lăsat nervii şi a fost autorul unor fapte uluitoare în week-end » Scene şocante cu MM Stoica la Mediaş!

Articol de - Publicat marti, 13 septembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 12 septembrie 2011 23:11

Managerul l-a bătut după meci pe fratele ginerelui care avea nuntă chiar în hotelul în care s-a cazat Steaua, în timp ce înainte de partidă i-a ordonat şoferului autocarului să treacă peste o cale ferată chiar dacă semnalele roşii luminoase erau aprinse


Steaua s-a întors umilită de la Mediaş, însă în afara înfrîngerii au avut loc două evenimente care i-au şocat pe jucători şi pe antrenori, în ambele Mihai Stoica fiind personaj principal. Unul dintre ele s-a petrecut în timp ce echipa se deplasa de la hotel spre stadion, iar celălalt după ce aceasta a revenit la hotel.

EPISODUL NR.1
Nervos că şoferul opreşte la calea ferată
Steaua a plecat cu autocarul de la hotel, după ora 19:00. Pe parcurs s-a ajuns în preajma unei treceri peste cale ferată. Semnalele luminoase roşii erau aprinse, iar şoferul a încetinit, moment în care MM a sărit de pe scaun. "Nu opri! Nu opri! Mergi mai departe că ne merge rău dacă oprim şi pierdem meciul", i-a zis MM, însă nu l-a înduplecat pe şofer: "Eu nu fac aşa ceva, nu trec peste calea ferată! Nu vezi că sînt semnalele luminoase aprinse?".

MM s-a enervat, a coborît şi i-a spus şoferului: "Uite, mă duc eu lîngă calea ferată, mă uit stînga-dreapta şi te asigur că poţi să treci". Cel care conducea autocarul a rămas ferm pe poziţie: "Nu trec! Vom pleca doar după ce trece trenul!". MM a început să se vaite: "Pfaa, sigur vom pierde meciul, o să ne meargă foarte rău!".

EPISODUL NR. 2
L-a pocnit pe fratele ginerelui la miezul nopţii
O altă întîmplare incredibilă în care a fost implicat MM s-a petrecut după meci, aproape de miezul nopţii. Echipa a plecat de la stadion şi cînd autocarul a ajuns înapoi la hotelul Binder Bubi, acolo era în plină desfăşurare o nuntă. Mai mulţi dintre nuntaşi au ieşit în faţa stabilimentului şi, văzîndu-i pe cei de la Steaua, au început să-i ironizeze. MM a luat foc, s-a îndreptat spre unul dintre aceştia, care era chiar fratele ginerelui, şi l-a lovit de mai multe ori. Cei prezenţi, printre care jucătorii şi antrenorii Stelei, dar şi alte persoane care se aflau la nuntă, au rămas pur şi simplu blocaţi, în timp ce alţii, printre care şi angajaţi ai hotelului şi cei care au escortat echipa la hotel, au intervenit şi l-au oprit pe managerul roş-albaştrilor.


Alte două antecedente chiar în acest sezon
Iulie: Aproape de bătaie la Piatra-Neamţ
Înaintea Supercupei cu Oţelul, cînd echipa se pregătea să plece cu autocarul de la hotel spre stadionul din Piatra-Neamţ, o persoană dintre cei aproape 70-80 de oameni aflaţi în zonă a început să strige: "Hai Rapid, hai Rapid!". Stoica l-a văzut din autocar şi i-a făcut semne ameninţătoare. Respectivul a continuat: "Anul ăsta, Rapid vă bate rău de tot!". MM a ţîşnit de pe scaun şi, înjurînd, a coborît din autocar şi s-a îndreptat spre acel localnic, ameninţîndu-l cu bătaia. Jandarmii l-au oprit însă. Cîţiva dintre membrii staff-ului l-au calmat şi ei pe oficial, toată scena desfăşurîndu-se sub privirile unor fotbalişti şocaţi de ieşirea şefului.

August 2011: A ţipat la angajaţii aeroportului din Cluj
Luna trecută, Steaua a jucat la Cluj meciul tur cu ŢSKA Sofia, din play-off-ul Europa League. A cîştigat 2-0, iar pe aeroport, înainte ca echipa să se îmbarce în avion, MM a avut o nouă ieşire. Trecînd prin filtrul de obiecte metalice, aparatul a început să piuie. "Vă rog frumos să vă întoarceţi, să scoateţi tot ce aveţi metal în buzunare şi să reveniţi", i-a spus unul dintre agenţi. "Nu mă controlaţi voi pe mine, mă! Ce credeţi, că am venit să vă fur monezile din Cluj?", a început să urle MM, care cu greu a fost convins de cei din preajma lui să urmeze indicaţiile angajatului de la paza aeroportului.

Alte episoade, din trecut, în care MM a făcut scandal
Mai 2005: a lovit cu pumnul un fan al Stelei
Gestul cu care MM a şocat cel mai tare fotbalul românesc s-a petrecut în urmă cu peste 6 ani. În mai 2005, privea din loja lui Becali meciul Steaua - CFR Cluj 1-0. L-a enervat un suporter de la tribuna I, care îl contesta violent pe Dică, a coborît, împreună cu bodyguarzii lui Gigi Becali, şi cînd a ajuns în dreptul fanului i-a dat un pumn în figură, după care a fugit înapoi în lojă.

Mai 2006: i-a spus lui Pădureanu "Sper să te văd mai repede mort!"
În finalul sezonului 2005-2006, în care Steaua a dus o luptă umăr la umăr cu Rapid pentru titlu, roş-albaştrii au pierdut la Bistriţa, scor 0-1, un meci în care au fost dezavantajaţi de arbitrul Serea, care le-a refuzat două penalty-uri. După finalul meciului, nervii l-au lăsat pe MM, care după ce l-a înjurat pe Jean Pădureanu, i-a pus mîna în gît şi i-a strigat: "Vreau să te văd mort cît mai repede, nenorocitule!". Pădureanu a rămas şocat: "În viaţa mea nu am văzut un comportament mai huliganic".

Toamna lui 2007: Borcea i-a stins trabucul pe frunte
După ce a plecat de la Steaua, în aprilie 2007, MM a semnat cu Urziceni şi chiar la primul meci împotriva lui Dinamo a ieşit scandal. A contestat violent cîteva decizii ale arbitrilor, a fost eliminat şi, în timp ce părăsea terenul, striga şi gesticula în direcţia lojei în care se afla Cristi Borcea. Martori de atunci au povestit la vremea respectivă că MM chiar ar fi intrat în încăperea unde era oficialul dinamovist şi a continuat să-l ameninţe, însă Borcea i-ar fi stins trabucul pe frunte.

Scandalurile au rămas singura activitate
Apropiaţii povestesc că Mihai Stoica ar avea din ce în ce mai mult timp pentru încăierări pe stadioane şi la nunţi, fiindcă implicarea lui în cadrul echipei a scăzut mult în ultima vreme. "Nici nu mai vine la antrenamente, decît atunci cînd există cameramani şi fotografi de faţă, ca să fie văzut în preajma jucătorilor. În rest, sînt zile întregi în care nimeni nu-l vede", au povestit persoane din anturajul echipei.


Parcursul carierei de conducător a lui MM
1992 devine vicepreşedinte la Oţelul
1999 devine preşedinte la Oţelul
2002 director sportiv la Steaua
2004 manager general la Steaua
2007 manager la Unirea Urziceni
2010 manager la Steaua

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (140)
hydrogas
hydrogas  •  20 Septembrie 2011, 00:21

Asta e adevarata Steaua. O echipa de golani condusa de niste tarani analfabeti. Succes la cucerirea Europei.

gicutzu69
gicutzu69  •  13 Septembrie 2011, 22:58

Manca-i-as gura lui de BOSCHIOR pardon de boxeor ce i-as sparge mufa aia de "baiat meserias" ce este el MIMI STOICA daca ar incerca si cu mine schema aia care a incercato cu nuntasul ala!

sc0rpi
sc0rpi  •  13 Septembrie 2011, 19:25

Mare taran meme asta al vostru, pacat ca si-a schimbat look-u ala , cararea aia a lui bestiala :))))))))

Vezi toate comentariile (140)
Comentează