FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Pe Stan l-au lăsat nervii de tot şi crede că alţii îi vînează postul » Ilie l-a înjurat pe Grig!

Ilie Stan îşi simte postul ameninţat şi reacţionează
Ilie Stan îşi simte postul ameninţat şi reacţionează

Articol de - Publicat miercuri, 30 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 29 noiembrie 2011 22:15

Antrenorul Stelei l-a sunat pe Grigoraş, enervat că Becali pomenise numele acestuia printre posibili viitori antrenori ai roş-albaştrilor


Două luni ca "principal" al Stelei i-au distrus nervii lui Ilie Stan. Disperat că e ameninţat cu demiterea şi că nume ale unor eventuali succesori au fost deja pomenite, Stan s-a enervat cînd l-a văzut şi l-a auzit pe Petre Grigoraş discutînd la TV inclusiv despre posibilitatea ca el s-o preia pe Steaua. Antrenorul Pandurilor a mai fost curtat şi în vară, dar Mihai Stoica i-a blocat accesul în Ghencea şi a făcut lobby pentru Ronny Levy. Nici de data asta n-a zis clar că ar veni la Steaua: "Aş analiza o eventuală ofertă, dar nu astfel de propuneri făcute în emisiuni".

Discursul l-a scos din minţi pe Ilie, care a format numărul lui Grigoraş ca să-l certe pe acesta: "Ce, vrei să-mi iei postul?! Ce treabă ai tu să vorbeşti întruna despre echipa asta?! Vezi-ţi de ai tăi şi nu-ţi mai da cu părerea despre alţii!". Stan a vorbit pe un ton ridicat şi a folosit şi cuvinte mai grele, chiar dacă tehnicianul gorjenilor a încercat să-l convingă că nu se pune problema să-l înlocuiască el.

"Plînge în conferinţe!"
Ilie a reacţionat astfel din cauza tensiunii în care a lucrat în ultima vreme, cu Becali criticîndu-l des după meciuri, cu scandaluri interne între jucători sau între el şi unii dintre fotbalişti. Mihai Stoica susţine că a observat clar cît de afectat a devenit Stan: "E greu să antrenezi la Steaua, fiindcă e clubul cu cea mai mare expunere şi presiunea e imensă. Trebuie să rezişti, nu să plîngi prin conferinţe că te înlocuieşte Hagi sau Bergodi. Sau să spui că te duci la echipa a doua. Nici nu mai există echipa a doua!".

Meme vede şi el "stilul Grigoraş" potrivit pentru roş-albaştri. "Pe Zenga îl mai contestau suporterii. Ei îl apreciau pe Protasov pentru stilul ofensiv, Oleg juca tiki-taka încă dinainte să se inventeze conceptul!", a comentat managerul în emisiunea "Fotbal club", de la DigiSport.

10 meciuri a prins Stan ca antrenor al Stelei, în toate competiţiile: 5 victorii, două egaluri şi 3 înfrîngeri

"Nu v-aţi dori să fiţi în locul meu nici măcar pentru o zi, să vedeţi ce înseamnă s-o antrenezi pe Steaua în situaţia asta!"
Ilie Stan, antrenor Steaua

"Pe cuvîntul meu de om că nu am vorbit cu nimeni de la Steaua în ultima vreme, chiar nu înţeleg reacţia lui Ilie! Îi urez să stea 10 ani acolo, e un stelist adevărat, merită să fie susţinut"
Petre Grigoraş, antrenor Pandurii

"Nu-l dau afară pe Stan nici dacă pierde la Schalke. Dar situaţia în care se află el acum nu e proastă: poate să se califice în Europa League şi să revină în lupta pentru titlu"
Gigi Becali, patron Steaua

"Aţi auzit de Lucian Păun? Nu?! Vă spun eu cine e: preparatorul fizic al Stelei. El şi Costică Dumitru sînt asistenţii lui Stan!"
Mihai Stoica

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (32)
bono_76
bono_76  •  30 Noiembrie 2011, 17:16

Bravo Ilie Stan!Esti cel mai tare antrenor din tot ce a fost pe la Steaua in ultimii ani.Nu te lasa batut de rautatile altora si aplica la Steaua tot ce stii tu din spiritul Stelei.Daca scoateti un punct in Germania coroborat cu un esec pentru Haifa la Larnaca si pe urma bateti pe Dinamo sa vedem ce mai spun pe urma ofticatii care se i-au de tine!Hai STEAUA!

ardeardealul
ardeardealul  •  30 Noiembrie 2011, 15:10
Postat de clayd pe 30 Noiembrie 2011, 14:40

CE OM PATETIC E ILIE STAN!DACA L-A SUNAT SI I-A VORBIT URAT LUI GRIGORAS,CHIAR E UN OM DISPERAT,SI DE CEA MAI JOASA SPETA!ORICUM DISEARA VA DEMONSTRA DIN NOU CA E PRAF CA ANTRENOR!PLEACA BAI LINAULE,DISPARI NESIMTITULE!NU AI CARACTER,NU AI VALOARE,NU TE POTI COMPARA NICIODATA CU GRIGORAS!CE TE-A UMILIT BAI STANE GRIGORAS PRIN DECLARATIA ASTA PLINA DE BUN-SIMT SI ELEGANTA!ARE DREPTATE MM CAND SPUNE CA TU SI RADUCAN SUNTETI NISTE AFONI,SUNTETI PRAF!

cat poti sa fi tu de prost sa crezi!! esti numarul unu!! eu cred ca tu astepti stenogramele!! =))) handicapat OTV-ist si ceausits! numa la steaua mai vezi asa ceva!! cu muie in loc de creier!! !! =)))

clayd
clayd  •  30 Noiembrie 2011, 14:42

STANE,suna-ma jenantule si pe mine,ca vreau si eu sa antrenez STEAUA,si iti periclitez postul lingaule!

Vezi toate comentariile (32)
Comentează