FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Pe urmele lui Dumitrache » El va fi numărul 9 la Dinamo sezonul viitor!

Mircea Axente vrea acelaşi număr ca cel purtat de Dumitrache
Mircea Axente vrea acelaşi număr ca cel purtat de Dumitrache

Articol de - Publicat vineri, 28 iunie 2013 00:00 / Actualizat joi, 27 iunie 2013 21:07

Atacantul care a marcat doar 4 goluri pentru Dinamo vrea tricoul cu numărul 9, unul purtat de-a lungul vremii de nume grele din istoria clubului, ca Dumitrache, Cămătaru, Răducioiu sau Claudiu Niculescu.

Dinamo rebranduieşte echipa. Iar la mare căutare pentru noua formaţie sînt două numere de legendă pentru roş-albi. Mai întîi, tricoul cu 9 pe spate, purtat cîndva de Dumitrache, Cămătaru şi Răducioiu sau, de curînd, de către Clau-gol şi "Săgeată" Niculae, este dorit în mod special de către Mircea Axente.

Atacantul a fost convins să rămînă în Ştefan cel Mare, însă roş-albii vor să cedeze echipamentul cu preţiosul număr după stagiul din Anglia. "E un număr de legendă la Dinamo, trebuie cîştigat prin muncă, e reprezentativ. De la plecarea lui Niculae, anul trecut, nici n-am mai tipărit "9", dar acum am cerut de la sponsorul tehnic", au explicat roş-albii.

Joel a luat numărul lui Mulţescu
Un alt număr cu greutate al "cîinilor", 8, a fost deja acontat. Nou sositul în Ştefan cel Mare, Joel Thomas, a pus mîna pe tricoul cu numărul purtat cîndva de legendarul Dudu Georgescu, dar şi de actualul tehnician al dinamoviştilor, Mulţescu.

"Poate vede şi el pe youtube ce goluri avea Dudu sau ce execuţii spectaculoase a reuşit Mulţescu cu Hamburg şi se va inspira!", au comentat roş-albii.

Se speră ca francezul să poată juca mîine, în amicalul cu Corona, fiindcă toată săptămîna a făcut doar alergări, din cauză că s-a ales cu o întindere musculară la trialul prin care şi-a cîştigat contractul la Dinamo.

4 goluri în 14 meciuri a reuşit Axente pentru Dinamo în sezonul precedent

6 goluri a marcat Joel Thomas în 27 de partide în tricoul Severinului

Numere 9 de renume
Fotbalist: Goluri/Meciuri
Florea Dumitrache: 108/198
Rodion Cămătaru: 76/89
Florin Răducioiu: 30/84
Claudiu Niculescu: 97/191
Marius Niculae: 81/189

Numere 8 de clasă
Fotbalist Goluri/Meciuri
Dudu Georgescu: 207/260
Gigi Mulţescu: 29/132
Ioan Ovidiu Sabău: 8/49
Gabor Gerstenmajer: 33/46
Florentin Petre: 43/258

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (140)
fcgeo
fcgeo  •  28 Iunie 2013, 19:06
Postat de victor33 pe 28 Iunie 2013, 14:37

S-au suprapus foarte putin. Cand l-a luat Lucescu in lot pe Radu, Cami a mai jucat cateva etape si i-a facut loc. chiar am fost la meciul in care s-a "predat stafeta". Crainicul a anuntat schimbarea si a anuntat si plecarea lui Camataru de la Dinamo. Prin '88.

Raducioiu a debutat si a jucat o perioada cu numarul 17,dupa care a luat tricoul cu numarul 9.

victor33
victor33  •  28 Iunie 2013, 14:37
Postat de adrian008 pe 28 Iunie 2013, 11:43

pai ce raducioiu a jucat cu numarul 9 la dinamo? a jucat la dinamo in aceiasi perioada cu camataru.eu stiu ca camataru avea nr.9

S-au suprapus foarte putin. Cand l-a luat Lucescu in lot pe Radu, Cami a mai jucat cateva etape si i-a facut loc. chiar am fost la meciul in care s-a "predat stafeta". Crainicul a anuntat schimbarea si a anuntat si plecarea lui Camataru de la Dinamo. Prin '88.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  28 Iunie 2013, 13:55
Postat de saviola2_8 pe 28 Iunie 2013, 12:40

s-a enervat edy pe mine:)) cum sa-l contrazic pe el? ok axene e noul dumirache sa vezi ca pe asta il lasa:))) eu nu mai imi dau c parerea despre dinamo, gata doar atunci cand vor juca, mi-am spus parerea de prea multe ori, stiti deja ce cred si nu are rost. Pe de alta parte aveti motive sa fiti optimisti, deocamdata. mai vorbim dar nu mai zic nimic de dinamo de lot etc.

Chiar daca faci o ironie, o faci fara jigniri sau injuraturi ! De fapt asta ar trebui sa se intample pe aici si multi stelisti au de invatat din modul tau de a expune ! De altfel, am mai discutat despre asta !

Vezi toate comentariile (140)
Comentează