FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - FC BRAŞOV 1-0

Pena promite că va înscrie şi în poarta "cîinilor roşii": "Dinamo nu mai sperie pe nimeni!"

Pena a ajuns la cota 20 de goluri marcate în Liga 1
Pena a ajuns la cota 20 de goluri marcate în Liga 1

Articol de - Publicat luni, 22 august 2011 00:00 / Actualizat luni, 22 august 2011 10:39

Ajuns la cota 20 de goluri în Liga 1, atacantul gălăţean Marius Pena promite că va înscrie şi în poarta "cîinilor", etapa viitoare

- Marius, cum de ai prins primul "11"?
- (rîde) Nu ştiu nici eu... A venit Dorinel înainte de meci în vestiar şi a zis «Bă Pena, azi eşti titular!». M-am uitat la el, am crezut că are chef de glume, dar vorbea serios.

- Ai reuşit şi-acum să dai gol, ba încă unul de 3 puncte...
- Chiar dacă ne-am chinuit puţin cu "stegarii", e bine că am băgat capul cînd a trebuit. Acum nu ne rămîne decît să ne pregătim cum trebuie de război.

- Ce război?
- Mergem la Bucureşti să îngenunchem Dinamo! Sîntem mult mai puternici decît ei, s-a văzut asta şi sezonul trecut. De trei ani nu ne-au bătut niciodată la ei acasă, sper să prelungim tradiţia.

- E o promisiune pentru fani că bateţi?
- E normal să ne gîndim că vom cîştiga. Urmează o săptămînă liniştită, dar cu multă încărcătură. Sper să dau gol şi să luăm cele trei puncte. Dinamo nu mai sperie pe nimeni, trebuie să-i batem!

25 octombrie 2008 este data ultimei victorii a lui Dinamo contra Oţelului pe teren propriu (1-0)

" Oţelul va fi o echipă pe care cu greu o va bate cineva. Mergem să cîştigăm la Dinamo" ( Marius Stan, director general Oţelul)

"N-am înţeles reacţia fanilor, care ne-au huiduit aiurea! Mai bine să stea acasă, decît să se comporte aşa!" (Dorinel Munteanu, antrenor Oţelul)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
bluevibess
bluevibess  •  24 August 2011, 09:38
Postat de iulian_luk pe 22 August 2011, 23:04

AI AFLAT SI TU CHESTIA ASTA ? MAINE AI SA AFLI CA S-A DESCOPERIT , ROATA ROTUNDA, APA CALDA, MERSUL PE JOS SI CATE MINUNI VEI MAI AFLA. GANDITORULE, AI O LOGICA CA IMI VINE SA TE PUN INTR-UN MUZEU SA AM POSIBILITATEA SA TE VIZITEZ CAND DORESC SA-MI REAMINTESC CUM ARATA UN MONUMENT AL PROOSTIEI

Iarasi tu ma?!?!?!Esti si tu cumva un''smecher de internet''?

bluevibess
bluevibess  •  24 August 2011, 09:41

HAHA..mi-a fost sters comment-ul:)) ce penibili sunteti:))

mihai_ferdinand
mihai_ferdinand  •  23 August 2011, 15:12
Postat de cupidro pe 22 August 2011, 11:24

Cititi articolul ..... Unde a zis PENA ca DINAMO NU SPERIE PE NIMENI?! El are atitudine si vrea victoria ca noi toti de altfel .. dar sa scrii un articol cu titlu asta nu poate concluziona decat ca "Autorul" este proaspatr absolvent de Gimnaziala. PS: Bravo pentru modificarea scorului dimineata era 1-1 .. pana deseara cine stie ce sa mia intampla

ia citeste tu pe litere, aratand cu degetul aratator sub fiecare cuvant, vezi poate reusesti sa gasesti pasajul.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează