FOTBAL  »  Superliga  »  MITĂ PENTRU ARBITRI 2

Penescu a început să colaboreze în ancheta din "dosarul Serea - Martiş": "Bine că au fost arestaţi!"

Cornel Penescu, Penescu
Cornel Penescu, Penescu

Articol de - Publicat sambata, 22 mai 2010 00:00

Patronul lui FC Argeş ar fi admis, în scris, că reţinerea celor doi arbitri e legitimă, sugerînd că soarta focşenenilor ar trebui să-i facă pe ceilalţi "caveleri" să nu mai intre în înţelegeri murdare.

DNA Piteşti a definitivat rechizitoriul în "dosarul Penescu 2" şi a solicitat, ieri, trimiterea în judecată a patronului piteştean şi a triumviratului Făcăleaţă - Martiş - Serea. Ultimul e acuzat că a primit 21.000 de dolari pentru a favoriza pe FC Argeş la meciul cu Steaua, 2-2, din returul campionatului trecut. Procurorii au decis să pună sechestru pe bunurile celor patru spre a recupera mita vehiculată în acest caz.

Recurs pentru eliberare
Surse judiciare susţin că, în cadrul cercetărilor, Penescu ar fi început să dea semne de colaborare cu anchetatorii. Ar fi acceptat chiar să ofere o declaraţie, sub semnătură, că măsura reţinerii celor doi arbitri e justificată! "Foarte bine că au fost arestaţi! Poate că măcar acum vor înţelege şi ceilalţi să nu se mai bage niciodată în astfel de lucruri", ar suna mesajul paradoxal scris de Penescu.

El ar putea fi eliberat chiar azi, dacă, la recursul înaintat de DNA, Curtea de Apel va valida verdictul favorabil pentru finanţator: Tribunalul Piteşti a decis, joi, că Penescu poate fi judecat în libertate, sub control judiciar.

5.000 de dolari a oprit Serea din mita de 21.000 de dolari încasată de la Penescu: 16.000 de dolari i-a înapoiat finanţatorului piteştean

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
piticuletu
piticuletu  •  22 Mai 2010, 11:27

rezulta ca au existat si probabil ca n-au disparut toti , arbitrii care s-o fure pe steaua . tare lacom trebuie sa fii sa furi "munca lui jiji".

Vezi toate comentariile (1)
Comentează