FOTBAL  »  Superliga  »  PENESCU ÎN AREST

Penescu şi Gheorghe Constantin au fost duşi în arestul Poliţiei Judeţene Argeş!

Articol de - Publicat marti, 14 aprilie 2009 00:00

Antena 3 relatează că finanţatorul FC Argeş, Cornel Penescu şi Gheorghe Constatin, preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, se află în faţa magistraţilor de la Tribunalul Argeş, de la ora patru dimineaţa. Penescu şi Constantin au primit mandat de arestare preventivă pe 29 de zile. Toţi cei patru inculpaţi în acest caz au primit mandat de arestare pentru 29 de zile. Ceilalţi doi inculpaţi sunt acuzaţi că ar fi intermediat darea de mită.

Alături de cei doi oameni de fotbal, la Tribunal au mai fost aduşi şi Cristian Libertatu, fost şef al OPC Argeş şi Liviu Făcăleaţă, unul dintre colaboratorii apropiaţi ai lui Cornel Penescu. Despre ultimul se cunoaşte, confom unor stenograme ale unor convorbiri telefonice, că ar fi fost omul de legătură între finanţatorul argeşenilor şi arbitrii suspectaţi că ar fi luat mită.

În jurul orei 10:30, cu jumătate de oră înaintea expirării mandatului de arestare pentru 24 de ore în cazul lui Cornel Penescu, Instanţa a decis să prelungească arestul tuturor celor 4 inculpaţi pentru 29 de zile.

Update 12:30 » Cei patru inculpaţi, Cornel Penescu, Gheorghe Constantin, Liviu Făcăleaţă şi Cristian Libertatu au fost duşi în arestul Poliţiei Judeţene Argeş.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (50)
 •  15 Aprilie 2009, 02:12

La puscarie cu ei .... ei ne`au stricat fotbalu` romanesc cu mitaa lorr LA PUSCARIEEEE CU MILOGIIIII..... lasatiiiii fotbalu` curattttt fara mizerii in ell :):X

 •  14 Aprilie 2009, 22:44

Sa-i lege pe toti aia care au dat si au luat mita si sa retrogradeze echipele in ''b'' chiar daca asta inseamna ca cel putin 1-2 ani o sa ne uitam in liga 1 cum joaca Ariesul cu Sportul Studentesc!

 •  14 Aprilie 2009, 22:41

stii de ce cad capete la pitesti :pentru ca acolo e o super mafie care nu mai are nici o retinere face totul la vedere fara nici o retinere..dar asta e treaba se impute

Vezi toate comentariile (50)
Comentează