FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CRAIOVA 2-1

Pentru olteni, Steaua - Craiova s-a terminat 0-2! Citeşte o altfel de cronică a meciului din Ghencea

Articol de GSP - Publicat luni, 02 august 2010 00:00

Victoria Stelei în faţa Universităţii Craiova este pusă sub semnul întrebării de eroarea făcută de Ioan Onicaş în minutul 57 al partidei din Ghencea. Atunci, asistentul a indicat greşit ofsaid la Mihai Costea, deşi atacantul marcase din poziţie regulamentară.

Site-ul ziarului Ediţie Specială, publicaţie deţinută de Adrian Mititelu, consemnează într-un stil original deznodămîntul confruntării de sîmnbătă. Scorul indicat în cronica meciului îl copiază pe cel din minutul 57, înainte ca Mihai Costea să realizeze că fanionul tuşierului Onicaş i-a anulat Craiovei desprinderea pe tabelă.

Citeşte aici o altfel de cronică a partidei Steaua - U Craiova!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (181)
tprz
tprz  •  03 August 2010, 00:49

1. se spune copii nu copi 2. l-ati pus nu la-ti 3. aRbitru nu aLbitru ca am vazut greseala asta de 1000 de ori... daca n-ai mai mult de 4 ani de lb romana facuti la scoala macar termenii din fotbal sa-i stii ce naiba 4. dintre sau si s-au tu ai nimerit fix sa-u... bravo... oricum corect era fara cratima. Intainte sa acuzi pe forumuri oameni pe care nu-i cunosti de ciobanism treci pe la scoala. Ignoranta este o caracteristica a ciobanilor... eu vad ca tu dai dovada din plin de asa ceva dee

mandela
mandela  •  02 August 2010, 20:13

3) Cine juca la Honved: Sallay, Detari, Kovacs, Dajka: jucatori in nationala Ungariei participanta la turneul final din acelasi an 4)Cine juca la Anderlecht: Morten Olsen si Andersen, in nationala Danemarcei, Scifo, Vercauteren,Vanderycken,Vandebergh semifinalisti de mondiale cu Belgia 5)Cine juca la Dinamo Kiev, in supercupa europei - Bal, Kuznetov,Damianenko, Iakovenko, Rat, Belanov, calificati in optimile mondialului cu URSS. Habar nu aveti la ce nivel juca Steaua in acel an.

mandela
mandela  •  02 August 2010, 20:01

Lectia de istorie: pentru toti ignarantii pe care ii mint copii in spatele blocului chestii despre Steaua si pe urma vin si povestesc pe-aici: 1) In 86, "echipele englezesti suspendate" din competitie era doar una (sistemul de atunci spunea ca doar campioana unei tari participa la competitie. 2) Cine juca la Vejle: Sivabaek, Bartelsen si Nielsen - jucatori in nationala Danemarcei care a terminat in optimi mondialul din acelasi an...

Vezi toate comentariile (181)
Comentează