FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Pericol în Ştefan cel Mare! Dinamo poate rata mutarea iernii

Articol de - Publicat joi, 15 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 15 ianuarie 2015 10:38

Programul meciurilor amicale din Turcia:
16 ianuarie, ora 17.00: FC Dinamo Bucureşti–Bursaspor (Turcia)
19 ianuarie, ora 15.00: FC Dinamo Bucureşti–Erzgebirge Aue (Germania)
21 ianuarie, ora 15.00: FC Dinamo Bucureşti–Guangzhou R&F (China)
23 ianuarie: FC Dinamo Bucureşti–Danemarca U21

"Cîinii" au plecat ieri în primul cantonament al anului în Antalya, unde vor sta pînă pe 25 ianuarie şi vor juca 4 amicale.

Teja nu l-a luat în Turcia pe Gicu Grozav. Jucătorul de 24 de ani a rămas la Bucureşti pentru a-şi rezolva problemele cu Terek Groznîi, cu care este în litigiu, şi să primească o hîrtie de la UEFA prin care să i se permită să se antreneze şi să fie legitimat de Dinamo. 

Roş-albii speră să-l aibă în Antalya la finele săptămînii, dar încă nu se ştie dacă va fi posibil. Antrenorul Mihai Teja îl doreşte neapărat în echipă în retur.

În Gazeta de mîine puteţi citi culisele cazului Grozav şi alte detalii despre mutarea acestuia la Dinamo!

Lotul dinamoviştilor în Antalya:

Portari: Traian Marc, Vlad Muţiu, Mihai Plăcintă
Fundaşi: Ştefan Bărboianu, Fai Collins, Ionuţ Nedelcearu, Alexandre Durimel, Alin Dudea, Steliano Filip, Andrei Radu
Mijlocaşi: Valentin Lazăr, Cosmin Matei, Patrick Petre, Mansaly Boubacar, Hatem Abd Elhamed, Ionuţ Şerban, Raul Krausz, Dorin Rotariu, Bogdan Gavrilă, Andrei Tîrcoveanu
Atacanţi: Marius Niculae, Marius Alexe, Kamil Bilinski, Henrique de Jesus Bernardo

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (50)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  15 Ianuarie 2015, 22:30
Postat de alinusdinamo pe 15 Ianuarie 2015, 16:39

Esti de o prostie incomensurabila.Te rog sa nu mai pui sigla lui Dinamo langa comentariile tale idioate.Destul ca a facut negoita ca toti sa rada de echipa noastra,nu mai fa si tu sa rada si de suporterii nostri.Negoita a incasat peste 10 milioane de euro de cand e la dinamo (peste 6 mil.vanzari de jucatori,restul drepturi tv,sponsorizari in ultimii 2 ani).Nu a platit nimic (decat sume f.mici ),si nici nu are de gand,de asta a vrut insolventa.Practic a preluat acest club pe gratis si incaseaza bani frumosi din vanzari de jucatori si drepturi tv.Salariile pe care le plateste sunt de nivelul diviziei B,deci are un profit urias.Nu a adus nici un jucator de valoare nici inainte de insolventa2014

si echipa asta, plus zecile de grupe de copii, juniori si tineret,a dica sute de jucatori la toate nivelurile, cu ce au trait, mai desteptule ? le-ai platit tu din alocatie ?

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  15 Ianuarie 2015, 22:28
Postat de einhorn pe 15 Ianuarie 2015, 21:00

si care e stirea, ca nu m-am prins???

alta.

einhorn
einhorn  •  15 Ianuarie 2015, 21:00

si care e stirea, ca nu m-am prins???

Vezi toate comentariile (50)
Comentează