FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - DINAMO, DUMINICĂ, 21:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Petre e supărat că Dinamo nu-l bagă în seamă şi caută contract în altă parte: "Alerg mai mult decît unu' de 25!"

Articol de - Publicat joi, 09 septembrie 2010 00:00

Simbolul "cîinilor" are 34 de ani şi jumătate, dar se simte tînăr şi în putere.

Florentin Petre refuză să se lase de fotbal, deşi e îndemnat tot mai des de apropiaţi să facă asta. După cîteva zile petrecute la diverse evenimente auto, noua sa dragoste, azi va reveni la antrenamentele "cîinilor". E necăjit însă pe dinamoviştii la care a evoluat 18 ani.

- Florentin, care mai e situaţia ta? Vorbeai de nişte oferte din Rusia, mai era ceva cu Dinamo. Ce e în prezent?
- Nimeni nu mă cheamă, nici măcar Dinamo. <Cîinii> mei de suflet se uită la alţi jucători de prin alte părţi, eu sînt la «şi alţii». Poate mă las de fotbal şi mă dedic total automobilismului! Noroc cu nea Ando, care-i caracter şi mă lasă să mă pregătesc cu echipa, chiar îi mulţumesc pentru asta. O să mai vin la antrenamente, am telefoanele deschise tot timpul, şi pe cel de România, şi pe cel de Bulgaria... E adevărat că am avut nişte propuneri din Rusia, dar s-au dus pe Apa Sîmbetei.

- Dar tu, sincer, mai poţi?
- Unii zic că sînt prea bătrîn, dar alerg mai mult şi mai bine decît unul de 25 de ani! Nu se mai uită lumea la talent, la experienţă, ci doar la buletin. Mai pot să joc fotbal, dar n-am unde să arăt asta.

- Ai avut vreo ofertă concretă? Şefii au zis că te au în vedere fie ca jucător, fie ca oficial.
- Dacă aveam ceva concret, poate că acum eram în cantonament. Nu cert pe nimeni, fiecare îşi face calculele lui. Eu rămîn dinamovist din dragoste pentru club, nu datorită avantajelor financiare.

"Cred că pot juca şi mai în spate, nu neapărat mijlocaş. Întotdeauna am fost acolo unde a vrut antrenorul, fiindcă am respectat fotbalul şi oamenii cu care am lucrat"
Florentin Petre

8 trofee a cîştigat în carieră Petre la Dinamo: 3 campionate, 4 Cupe şi 3 Supercupe ale României

43 de goluri a marcat Florentin pentru "cîini" în 259 de partide

Aşteaptă banii de la Pandurii
Dinamoviştii susţin că azi e ultima zi cînd şefii Pandurilor Tg. Jiu mai pot să achite cei 550.000 de euro, restanţă din "cazul Iordache", astfel riscă neprogramarea cu Universitatea Craiova, luni. "Cîinii" afirmă că suma trebuie plătită cu 3 zile lucrătoare înaintea partidei din campionat. În schimbul datoriei, roş-albii l-au cerut pe fundaşul stînga Cardoso, însă Marin Condescu l-a evaluat pe brazilian la un milion de euro.

Le cîntă "Minune" dacă iau titlul
Manelistul Adrian "Minune" (36 de ani) promite să compună o melodie dacă roş-albii vor ieşi campioni. "Sînt fanul lui Dinamo de zeci de ani, am mulţi prieteni dintre foştii jucători. Nu prea mai am ce să văd acum, îi preferam pe <cîinii roşii> din perioada Mircea Lucescu. Totuşi, sînt suporterul lui Ioan Andone, cred că poate face o echipă mare să ia titlul din nou. Le voi dedica o melodie cînd vor deveni campioni", a zis "Minune" la Prima TV.

- Valeriu Bordeanu şi Oscar Rubio şi-au luat în primire noile tricouri de joc. Fundaşul stînga va evolua cu numărul 16, în timp ce spaniolul a primit numărul 3, care i-a aparţinut lui Pulhac.
- Azi e ziua decisivă pentru trecerea lui Ajdin Maksumici şi Blaze Todorovski la Unirea Urziceni. Primul ameninţă că nu acceptă să meargă la ialomiţeni pînă nu-şi primeşte restanţele financiare: 14.000 de euro.
- Andrei Mărgăritescu se antrenează normal după leziunea la aductori şi ar putea intra cu Braşovul.
- Ersin Mehmedovici ar putea ajunge la Dinamo doar în cazul în care nu se va rezolva transferul lui Maftei. "Cîinii" au discutat pentru stoperul sîrb cu Unirea încă de acum două săptămîni.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
lombard
lombard  •  07 Octombrie 2010, 23:56

"hitman92" sa te f@t in gât de copil avortat ce eşti.Numai vorbi daca esti strain de Dinamo. Mai uitate si tu la meciurile jucate de Florentin Petre in trecut si vezi ce a facut el pentru acest club si pe urma vino si da-ti cu parerea pe site. Si app zi-mi si mie care a fost ultimu meci in care l-ai vazut jucand!

red-dog69
red-dog69  •  09 Septembrie 2010, 21:37

Ar trebui luat,iar daca nu face fata bagat intr-o functie din conducere deoarece cunoaste fenomenul si v-a fi devotat clubului pana la moarte.Cele mai bune exemple de acest gen sunt adresele bune din fotbal cum ar fi Bayern ,Real etc.

telec
telec  •  09 Septembrie 2010, 17:44

luati-l sa va care bidoanele cu apa, de o juma' de kil' ca e mai firav !!!!!!!!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează