FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - VIITORUL 1-1

Petre Grigoraş vede partea plină a paharului, deşi Pandurii nu cîştigă: "Începem să jucăm ce vreau eu"

Articol de - Publicat luni, 25 august 2014 00:00 / Actualizat duminica, 24 august 2014 22:11

Petre Grigoraş s-a declarat pentru prima oară în acest campionat satisfăcut de prestaţia echipei sale


- Domnule Grigoraş, mulţumit cu acest 1-1?
- E pentru prima dată în acest campionat cînd am jucat bine. Cred că am avut şi un pic de noroc pentru că atunci cînd marchezi dincolo de minutul 90 înseamnă că ai şi şansă. Totuşi, egalul e mai aproape de adevăr. Am dominat total, ocazii multe, dar am ratat ca nişte copii. Ca atitudine, sînt mulţumit, dar rezultatul nu ne avantajează deloc.

- De ce nici o victorie pînă acum?
- Asta e una din întrebările pe care şi eu mi le adresez. În 3 meciuri pe teren propriu n-am cîştigat, îngrijorător, însă rămîn optimist datorită jocului cu Viitorul. Parcă am semănat azi, ca joc, cu jocul Pandurilor de altădată.

- Aţi uitat începutul catastrofal de sezon?
- Au fost şi momente penibile, umilitoare, înfrîngerea cu Ceahlăul, plus vreo 70 de minute cu Steaua, cînd am fost măcelăriţi. Azi a fost altceva, îmi felicit jucătorii pentru că au crezut pînă la capăt.


Hagi: "N-am produs nimic"
Patronul Viitorului a comentat în termeni duri prestaţia echipei sale, în ciuda faptului că meciul de la Tîrgu Jiu s-a terminat 1-1. "Trebuie să fim foarte fericiţi cu acest punct. Pandurii a avut ocazii, a jucat, a dominat. Noi? Am dat un gol, e drept, senzaţional, al lui Nikolov, dar atît. În rest, ne-am apărat, n-am produs nimic, nimic! Chiar nu am fi meritat mai mult", a spus Gică Hagi, după care a făcut o dezvăluire: "Trebuie să recunosc că am făcut cîteva greşeli în vară, sînt lucruri eronate, însă acum n-avem altă soluţie decît să fim bărbaţi şi să mergem înainte". În vară, Hagi i-a numit pe Stelea şi pe Narcis Răducan antrenor şi, respectiv, manager general, dar cei doi au renunţat deja.


"Am marcat un gol frumos, e adevărat, dar nu spuneţi că ar putea fi invidios domnul Hagi pe execuţia mea! Dînsul cred că a marcat peste 200 de goluri de la 35-40 de metri, era ceva obişnuit"
Boban Nikolov, mijlocaş Viitorul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
suiac
suiac  •  25 August 2014, 09:50

Un mascarici acest Petrica Grigoras...El nu vede ca este de rasul curcilor...Mai sta sa mai " manance si gura lui ceva " la Pandurii, dar este absolut jenant. Slab, foarte slab antrenor...

bamse1901
bamse1901  •  25 August 2014, 09:32

Petrica partea goala a paharului da utilitate acestuia

Vezi toate comentariile (2)
Comentează