FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - STEAUA, AZI, 20:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Petre Marin în urmă cu 9 ani: "Sînt rapidist de mic!"

Petre Marin, Marin, Steaua
Petre Marin, Marin, Steaua

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 aprilie 2010 00:00

Căpitanul Stelei a fost rapidist de mic! Petre Marin a făcut mărturisirea în 2001, cînd s-a transferat de la FC Naţional în Giuleşti:

"Sînt născut şi crescut aproape de stadion, ţin cu Rapidul de mic! Şi nu spun asta doar fiindcă m-am transferat aici!". Fundaşul lateral a prins doar 14 meciuri pentru vişinii, în returul sezonului 2000-2001.

A evoluat în Grant sub formă de împrumut din Cotroceni şi, pînă la urmă, n-a mai fost transferat definitiv. Marin are acum 36 de ani şi joacă la Steaua din 2004. A devenit repede un om de bază în echipa "militarilor" şi şi-a păstrat acest statut, iar de la începutul acestui an e şi purtătorul banderolei de căpitan.

2 luni mai durează contractul lui Petre Marin cu Steaua. Apărătorul împlineşte 37 de ani în septembrie

443 de meciuri are Petre Marin în Liga I, strînse la Sportul, FC Naţional, Rapid şi Steaua

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (12)
agentoo8
agentoo8  •  18 Aprilie 2010, 13:47

si ce e rau sa fii rapidist de mic ? sunt atatia mari fotbalisti care au inceput fotbalul la o echipa si s-au consacrat la rivala ei asa ca..... jurnalisti lipsiti de inspiratie

dragosdixit
dragosdixit  •  18 Aprilie 2010, 12:03

a vrut sa spuna ca e tzzygan de mic, dar sa nu fie acuzat ca spune golanii :). Nu va mai luati de el, ca stim sa recunoastem articolele comendate de Jijel ca sa denigreze jucatorii de care vrea sa scape.

 •  18 Aprilie 2010, 11:05

Jucator Profesionist. Rapidist sau nu, daca marcheaza impotriva rapidului o sa se bucure mai ceva ca un copil, pun pariu. ;) Cum zice si makke - mereu incercati sa puneti voi paie pe foc. Mai bine faceati un reportaj despre cum se mentine in fotbal la anii lui si cat de bine pregatit este, ca doar e un exemplu de urmat. ;)

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close