FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Petrecere de criză pentru Borcea : 100.000 de euro

Cristi Borcea, Borcea, Dinamo
Cristi Borcea, Borcea, Dinamo

Articol de - Publicat vineri, 15 ianuarie 2010 00:00

Cristi Borcea îşi pregăteşte o aniversare megalomanică mîine, la Poiană. Se vor servi mîncăruri alese, sînt interzise manelele şi muzica house

Cristi Borcea schimbă prefixul duminică, face 40 de ani, dar sîmbătă seară îşi face ziua la Poiana Braşov. Recunoscut pentru excentricităţile sale, preşedintele executiv al "cîinilor" a organizat o petrecere ce se doreşte memorabilă şi care costă mai bine de 100.000 de euro! "Borcea e grandoman. Ştie că prietenii se aşteaptă la un party regesc, aşa că nu s-a uitat la bani", au povestit ieri cunoscuţii săi.

Cantonament pe muzică
Printre invitaţi se amestecă oameni din politică, showbiz şi din fotbal: Marius Vizer, Gigi Becali, MM Stoica, Cătălin Botezatu, Mihai Albu, Cristian Boureanu, Adriean Videanu, Ioan Niculae, şefii FRF şi LPF şi acţionarii dinamovişti. Plus patronii unor discoteci selecte din Capitală şi avocaţi celebri. Sînt în jur de 100 de familii invitate la hotelul de 5 stele "Aurelius, Împăratul Romanilor". Şi jucătorii vor bea un pahar de şampanie, mai ales că vor împărţi aceeaşi locaţie cu invitaţii, fotbaliştii plecînd de azi în cantonament la Poiană!

Surprizele petrecerii:
- Vor cînta Cornel Verban şi un ansamblu de rapsozi din Banat. Borcea a cerut în mod special să nu i se aducă formaţii house sau lăutari de manele.
- Bucate alese: icre negre, somon fume, caracatiţă, dorada, tot felul de fructe de mare.
- Vor fi puşi la proţap 2 viţei, la proţap, 10 miei şi 15 purceluşi de lapte.
- Trei zile de cazare plătită de Borcea pentru toţi invitaţii la hotelul respectiv.
- Vinuri din toate colţurile lumii şi amenajarea unui cigars club pentru domni. "S-a comandat băutură fină, de parcă vine Barack Obama şi Vladimir Putin în vizită", i-au făcut reclamă prietenii lui Borcea.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
 •  15 Ianuarie 2010, 17:42

la multi ani cristi borcea cu fericire si sanatate.ai bani faci ce vrei cinste tie faraonule si hai dinamo

 •  15 Ianuarie 2010, 12:54

Pe ce post o sa joace in retur "sportivul" sarbatorit ? Cred ca nu a mai platit manelisti, contand pe Torje. Implinind o varsta plina de promisiuni, ii dorim sanatate si sa evite eventualele propuneri de a semna vre-un contract pe 25 de ani, intrucat persoana in cauza nu pare "de incredere"! LA MULTI ANI !

 •  15 Ianuarie 2010, 11:16

unde apare ceva legat de sport, in articol, bai boule!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează