FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Petrolul are probleme cu un jucător nou-venit » N-a jucat nici în meciul cu FC Braşov

Articol de - Publicat marti, 24 februarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 24 februarie 2015 19:35

Petrolul nu s-a putut baza în meciul cu FC Braşov pe mijlocaşul Ciprian Vasilache. Fotbalistul de 31 de ani adus la Ploieşti în această iarnă nu a fost inclus de antrenorul Mircea Rednic pe lista celor convocaţi la acest joc din motive obiective.

Fotbalistului nu i-a sosit cartea verde de la echipa unde a evoluat ultima oară, Chungju Hummel, şi a fost nevoit să îşi amîne debutul la "găzari".

Pînă la ora partidei de la Botoşani, mijlocaşul va primi documentul şi va fi apt să bifeze primul meci sub culorile galben-albastre.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
humanimal
humanimal  •  25 Februarie 2015, 13:10

Vasilache e terminat. Ultimele dati cand a jucat la noi in campionat nu a aratat nimic. Problema e ca la Petrolul mijlocul e deficiatar dupa plecarile tur. Fara Albin, Priso, Hoban trebuiau adusi jucatori care sa completeze lotul, iar Vasilache, Nicolae Grigore sunt jucatori submediocri.. Fara Teixeira, Petrolul nu exista!

dora
dora  •  25 Februarie 2015, 09:31

Vasilache nu prea are loc in primul 11...asa ca sa mai stea putin pe bara, pina vine primavara.

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  24 Februarie 2015, 22:49

oooo, ati aflat si voi ! pai asta o spusese puriul in interviul de dinainte de meciul cu brasov... greu ajunge info la gsp !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează