FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Petrolul continuă să îşi piardă piesele grele » Un jucător a părăsit azi cantonamentul pentru a semna cu altă formaţie

Articol de - Publicat vineri, 06 februarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 06 februarie 2015 15:05

Pablo de Lucas a părăsit cantonamentul Petrolului din Antalya pentru a pleca în Croaţia. NK Rijeka este formaţia care îl doreşte pe mijlocaşul petrolist care mai are contract cu clubul ”găzarilor” pentru încă un an şi jumătate.

Situaţia a devenit una tensionată la echipa antrenată de Mircea Rednic după anunţul intrării clubului în insolvenţă.

S-a vorbit, chiar, şi despre posibilitatea ca jucătorii galben-albaştrilor să revină, imediat, în ţară.

În acest sens s-a luat şi decizia de a se anula meciul amical de mîine cu Terek Grozîi, primul din cadrul celui de-al doilea stagiu centralizat pe care ploieştenii îl parcurg în Antalya.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (34)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  07 Februarie 2015, 00:51

in ritmul asta si cfr si petrolul cu siguranta vor fi in mare scadere de turatie, daca dinamo isi pune la punct o formula buna, chiar este posibil sa vina pana pe 3, la lupta cu craiova. de fapt, daca ma iau dupa predictiile lui Imperator, mai intotdeauna adeverite.. asa ar trebui sa se petreaca lucrurile pana la final..)) eu cred ca vom depasi botosaniul si tg mures, dar craiova este sustinuta politic in ultimul hal, cu aia e mai difcil. ps - este pacat ca se incheaga niste forte puternice dar ele nu rezista mai mult de cativa ani la nivel inalt (vaslui, urziceni, poli, otelul, astra, petrolul, cfr).

tonyys
tonyys  •  06 Februarie 2015, 19:46

Asa cum UEFA nu accepta in competitiile organizate de ea echipele aflate in insolventa exact acelasi lucru ar trebui sa se intample si in liga 1.

tonyys
tonyys  •  06 Februarie 2015, 19:45

Ar trebui sa fie retrogradate in liga a 4-a toata echipele intrate in insolventa ...nu e corect sa joace in aceiasi liga echipe care sunt scutite de datorii de zeci de milioane de euro cu echipe care isi platesc corect cheltuielile.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează