FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL PLOIESTI

Petrolul încă nu şi-a primit banii pentru cîştigarea Cupei din 2013 » Ce demers au făcut "găzarii" pentru a-şi lua banii

Petrolul Ploiești
Petrolul Ploiești

Articol de - Publicat joi, 03 iulie 2014 00:00 / Actualizat joi, 03 iulie 2014 16:53

Chiar dacă echipa merge ceas, avînd patru victorii din tot atîtea posibile în cantonamentul din Slovenia, problemele nu ocolesc Petrolul Ploieşti. 

Patronul "găzarilor", Dan Capră, a trimis o scrisoare către Primăria municipiului Ploieşti prin care cere explicaţii legate de plata unor bani către Asociaţia Lupii Galbeni.

Vă solicităm prin prezenta găsirea unor soluţii de rezolvare pe cale amiabilă a problemelor apărute ca urmare a neachitării sumelor de bani aferente contractului de cooperare numărul 1456/21.01.2012 aprobat prin HCL 466/2012", se spune în documentul semnat de Daniel Capră.

Acesta cere municipalităţii plata restanţei de 1,2 milioane de euro, reprezentînd prime pentru jucători, staf tehnic, asigurări sociale şi impozite aferente bonusurilor de performanţă din sezonul 2012-2013, după ce ploieştenii au cîştigat Cupa României şi au terminat pe locul trei în Liga 1.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (12)
mandpv964
mandpv964  •  06 Iulie 2014, 12:47
Postat de iceman2909 pe 03 Iulie 2014, 21:07

Crede ma ca habar n ai ce spui, insitutie publica este cea care utlizeaza sau administreaza resurse financiare de la bugetul de stat, doar de aceasta ne legam. Ceea ce aberezi tu are legatura cu parcuri si alte amenajari , gen terenuri de tenis, baschet si fotbal(se adreseaza tuturor si au caracter gratuit). In privinta institutilor private, esti in pom. Bancile sunt institutii private, sunt convins ca ele se ocupa de relaxarea oamenilor din zona:))) Contractului dintre primarie si petrolul, este unul de imagine, doar ca de cand hiliganii au dat in cap, imaginea a fost lezata. Luand totul legal, primaria ar trebui sa ceara daune.

He,he habarnist esti tu in domeniul asta.Bugetul statului?Pai domne ,ploiestenii contribuie la bugetul Romaniei cu foarte multi bani.Astaa-i una ca bugetul LOCAL e alta treaba de care toti idiotii se inseala ca vezi doamne banii lor ca bou baltii si el traieste in Bucuresti sau in alt loc nici vorba de Ploiesti ne-avand nimic de-a face cu urbea lui Nene Iancu.Bai acestia-PLOIESTENII FAC CE VOR CU BANII LOR!Orasul este cel mai industrializat din Tara.sta bine din punct de vedere material si isi permite sa premieze echipa de fotbal Petrolul.

voicu_p
voicu_p  •  04 Iulie 2014, 09:27

nu mai furati bani publici

humanimal
humanimal  •  03 Iulie 2014, 23:46
Postat de iceman2909 pe 03 Iulie 2014, 17:38

Superb, mirobolant, magnific! Sa ajutam petrolul, sa bagam bani in buzunarele unor inculti si tuturor hotilor din conducere, dar orasul sa l lasam varza, parca e tot un crater. Fotbalul e o afacere, nu e nevoie de bani publici. Ce contract de tot rasul au facut incompetentii de pe primarie, ma doare capul, de cand e echipa asta(nou infiintata), doar probleme de imagine a cazut orasului. Care vrea sa dea bani din buzuar sau sa completeze cererea pentru alocarea celor 2 procente.

Nou infiintata dar infiintata inaintea Stelei, adica inaintea bolsevizarii Romaniei.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează