FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Petrolul nu moare, ”lupii” nu se predau: ”Vom continua lupta”

De Lucas a fost titular în 16 din cele 17 etape din acest campionat
De Lucas a fost titular în 16 din cele 17 etape din acest campionat

Articol de - Publicat luni, 29 decembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 28 decembrie 2014 21:23

Pablo de Lucas, 28 de ani, oferă speranţe fanilor ”lupilor”, care nu ştiu dacă echipa va mai rezista în primăvară, avînd în vedere problemele acţionarului majoritar Dan Capră.

Petrolul nu moare, "lupii" nu vor să se predea în 2015! Pe ultima poziţie a podiumului în pauza competiţională, galben-albaştrii promit să nu se gîndească la dezertare, după problemele cu justiţia ale lui Dan Capră.

Unul dintre liderii vestiarului, spaniolul Pablo de Lucas a ţinut să-i liniştească pe suporteri în perspectiva returului: "Oamenii se schimbă, viaţa este în continuă schimbare, nu trebuie să avem frică. Sper că vom şti să facem faţă, indiferent cu cine vom juca în primăvară. Eu voi continua să mă lupt pentru primele locuri, pentru obiective importante".

Antrenorul Gigi Mulţescu s-a înţeles cu şefii să rupă contractul, dar încă nu s-au semnat actele: "Incertitudinea este mai grea, mai apăsătoare, nu ştim, nici eu, nici ei, ce se va întîmpla. Dacă ar fi condiţii, aş rămîne să mă bat pentru obiective".

"Eu cred că se vor întoarce toţi la antrenamente, sîntem un grup unit. Împreună vom remonta situaţia, chiar dacă e greu acum" ( Jean-Alain Fanchone, fundaş Petrolul, pentru DolceSport)

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
foreverwolf
foreverwolf  •  04 Ianuarie 2015, 19:20

sa moara gsp-isti de ciuda....sa nu mai aiva ei asa bombe de stiri.....si pregatisera o tona de cerneala pt prohodul Petrolului...huaaaaa....

mplttev
mplttev  •  30 Decembrie 2014, 20:37

Sunt impresionat, sincer, de optimismul jucătorilor. Această echipă frumoasă merită toată stima. Să le dea Dumnezeu un an bun și să reușească să scape de faliment și/sau retrogradare. Nu se bucură nimeni de dispariția unei echipe bune ce mărea valoarea campionatului românesc. Au dispărut prea multe trupe care au scris istorie.

un_gazar
un_gazar  •  29 Decembrie 2014, 23:22

Rezistam...Avem prea multa traditie si prea multi oameni in spate ca sa nu o scoatem la capat si scum.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează