FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - CFR CLUJ 1-2

Petrolul îi reproșează lui Radu Petrescu altă fază decisivă din meciul cu CFR Cluj: „Ce cauți acolo? Parcă e prea mult contra noastră”

Articol de - Publicat duminica, 04 februarie 2024 11:32 / Actualizat duminica, 04 februarie 2024 12:49

Claudiu Tudor, președintele Petrolului Ploiești, a atras atenția că, la golul egalizator al CFR-ului, „centralul” Radu Petrescu s-a pus în calea petrolistului Takayuki Seto, care voia să-l blocheze pe Keita.

Golul victoriei CFR-ului la Ploiești a suscitat numeroase discuții, dar președintele Petrolului, Claudiu Tudor, a făcut trimitere și la faza de la golul prin care Keita a egalat la unu pe tabela de marcaj.

Rapid, reacție după derapajul rasist al lui Dorinel Munteanu: „Unii dintre acei «bronzați» te aplaudau cândva”
RAPID - OȚELUL 2-1
Rapid, reacție după derapajul rasist al lui Dorinel Munteanu: „Unii dintre acei «bronzați» te aplaudau cândva”

Claudiu Tudor: „Taka nu poate ieși la blocaj din cauza arbitrului”

 „Urmăriți și golul egalizator al CFR-ului, Taka (n.r. - Takayuki Seto) nu poate ieși la blocaj din cauza arbitrului.

Ce cauți acolo? Noi ne uităm la toate elementele. S-a poziționat prost. Te-ai poziționat greșit cu Steaua, cu intervenția lui Hanca, acum, la golul de 2-1, te-ai poziționat greșit, n-ai văzut faultul, la primul gol, iar greșit. Eu vă spun ce văd. Parcă este prea mult contra noastră. E normal să fim frustrați”, a comentat Tudor.

Claudiu Tudor: „Invers era fault clar. Pentru noi nu s-ar fi dat”

Arbitrul Radu Petrescu a fost ținta criticilor jucătorilor și oficialilor Petrolului, după meciul pierdut sâmbătă seară, pe „Ilie Oană”, în fața CFR-ului (1-2). Imediat după fluierul final, ei au „tăbărât” pe „centralul” partidei, cerându-i insistent explicații pentru faza de la golul lui Deac, reușită ce a pecetluit în prelungiri scorul final.

În minutul 90+4, Peter Michael a câștigat un duel contra lui Paul Papp. I-a pasat ideal lui Ciprian Deac, iar veteranul lui CFR Cluj a înscris în poarta goală. Foștii arbitri Ion Crăciunescu și Constantin Zotta au avut păreri diferite, „la cald”, iar președintele Petrolului, Claudiu Tudor, a venit cu noi acuzații duminică dimineață.

”Toată lumea a spus că a fost fault clar. Paul a spus clar. Când ești în săritură ești foarte ușor de dezechilibrat. El urmărește mingea. E împingere. Invers era fault clar. Pentru noi nu s-ar fi dat, vă spun sigur. Dacă faza era la mijlocul terenului probabil se dădea fault”, a comentat Tudor într-o intervenție la Digisport.

Claudiu Tudor acuză aroganța lui Radu Petrescu: „Mi-a răspuns «Pleacă de aici!, Pleacă de aici!»”

El a reclamat și atitudinea „arogantă” a arbitrului bucureștean. „Nu știu de ce, dar în momentul în care vine domnul Radu parcă se întorc astrele, așa, împotriva noastră. L-am avut deja de trei ori. I-am spus după meci, m-am dus la el, a fost foarte arogant. A dat 6 minute de prelungiri, s-au făcut schimbări, s-a stat două minute la acest gol.

În fix minutul 6 a fluierat. I-am spus: «Radu, s-a stat 2 minute numai la gol, de ce n-ai prelungit cum era corect?» Mi-a răspuns «Pleacă de aici!, Pleacă de aici!» Adică o atitudine ca și cum el este Dumnezeu. Exact așa mi-a zis.

L-am avut ultima oară acasă pe domnul Barbu. Senzațional a fost. Sau George Găman. Și acasă, la Hanca, i-am zis, «Radu, este intervenție de roșu». Replica lui,« Ieși de aici!”.

Mai puteți citi:

Revenire importantă la Universitatea Craiova » Ce a decis patronul Mihai Rotaru

Ce nebunie e gata să facă Bănel dacă FCSB ia titlul + Dezamăgit de Andrea Compagno: „Să cazi așa, direct în cap”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (20)
csaba
csaba  •  05 Februarie 2024, 16:20
Postat de tororosso pe 04 Februarie 2024, 14:41

... putem completa favoritismele celor două pupile din partea FRF cu mâna divină a caselor de pariuri . În rest doar o mizerie fățișe față de alte pretendente la titlu.

N-am văzut meciul dar am văzut fazele importante, degeaba vă lamentați voi din sud, fotbalul nu este balet la ce faze vă lamentați nici măcar la handbal feminin nu se acordă fault, ia jucați fotbal și la eșec nu mai dați vina pe arbitrii când aceștia nu greșesc!!!

asistent.1
asistent.1  •  04 Februarie 2024, 14:59

Sunt fan Petrolul , nu de azi ,de ieri ,ci de vreo 45 ani . După meciul cu Clujul am văzut lamentări din partea suporterilor de la FCSB și chiar din staful acestora . Le transmit : am fost extrem de supărat când fcbehaiti ne-au învins printr-un gol inexistent,văzut de un tușier eronat poziționat și de centralul partidei și VAR la un fault grosolan ce merita 10 cartonașe roșii , nu unul . Spre surpriza mea jiji , nu și mmul a recunoscut greșelile de arbitraj . La meciul cu cfr sincer nu am ce reproșa brigăzii de arbitrii . Golul doi s-a datorat fundașului nostru extrem de neglijent. Nu vreau sa devin avocatul nimănui , dar sa dai vina pe arbitrii când fundașul tau , cu multa vechime face o asemenea eroare de poziționare ,să nu vezi că ai 4 ocazii cat roata carului și atacanții ratează in pozitia 1/1 cu portarul advers ,este o încercare de acoperire a unor greșeli colective greu de înțeles. Să nu fii stare să câștigi partide ,pt că ratezi in minutul 90 penaltiuri , să nu marchezi goluri cu poarta goală ,astea sunt adevăratele probleme ale unei echipe harnice dar cu lacune majore la capitolul tehnic și moral . Închei cu : HAI PETROLUL !

tororosso
tororosso  •  04 Februarie 2024, 14:41
Postat de dr.jivago pe 04 Februarie 2024, 12:48

N-ai ce sa le spui lui Petrescu sau Coza... Astia vin cu lectia invatata! CFR ul s-a invatat mai tot timpul cu greseli imense ptr a savura savarina de atatia ani.. Varga ca si " uriasul" patron Sucu au facute potecuțele catre Federatie... Pai ,daca Steaua profita de asa zisele erori de care au beneficiat CFR si Rapid ,cred ca Balaj era pe acoperisul Federatiei amenintand ca se arunca-n gol iar Sucu si-ar fi scumpit canapelele si tablourile renascentiste de vreo cateva ori... Deci ,avertizez clubul Steaua nu fiti increzatori ca veti lua titlul atat de usor ,nu puteti marca voi ,cat pot fura ei..

... putem completa favoritismele celor două pupile din partea FRF cu mâna divină a caselor de pariuri . În rest doar o mizerie fățișe față de alte pretendente la titlu.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează