FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

EXCLUSIV Cum decurg negocierile celor de la Petrolul cu afaceriștii turci care au venit să discute în Antalya: „Sunt multe acte de făcut, de verificat”

Serhan Cetinsaya, omul de afaceri turc aflat în negocieri cu Petrolul
Serhan Cetinsaya, omul de afaceri turc aflat în negocieri cu Petrolul

Articol de - Publicat marti, 16 ianuarie 2024 21:41 / Actualizat marti, 16 ianuarie 2024 22:50

Petrolul a intrat pe „radarul” unor oameni de afaceri din Turcia, în frunte cu Serhan Cetinsaya, dar situația va mai dura până se va ajunge la un deznodământ.

Pe finalul cantonamentului din Antalya, a apărut informația vizavi de interesul pe care un grup de investitori turci l-a manifestat pentru a se alătura celor de la Petrolul Ploiești, în vederea susținerii financiare a grupării prahovene.

Denis Alibec, așteptat în Superligă: „E decizia lui acum!”
MERCATO
Denis Alibec, așteptat în Superligă: „E decizia lui acum!”

Afaceriștii turci au sondat piața: după U Cluj, a urmat Petrolul Ploiești

Mai mult, o întreagă delegație, în frunte cu Serhan Cetinsaya, a fost prezentă la ultimul amical al „lupilor”. Același afacerist turc și-a manifestat interesul la finalul lui 2023 pentru a sosi la U Cluj!

El, alături de apropiații săi, au fost în orașul de pe malul Someșului și s-a interesat de posibilitatea de a se implica la „Șepcile roșii”. „Nu trebuiau sa dea ei nicio veste, pentru că încă se mai discută”, au transmis oficialii lui U Cluj săptămâna trecută.

Ultimele informații de la Petrolul Ploiești arată că o eventuală implicare a turcilor la gruparea prahoveană nu se va face prea repede.

„Încă nu am primit nimic. O să vedem, va mai dura. Nu este chiar atât de ușor, sunt multe acte de făcut, în eventualitatea în care se va ajunge la un acord. Sunt și multe detalii de verificat. O să mai discutăm, vedem ce iese. Momentan, nu a mai apărut nimic nou”, au transmis sursele GSP.

Serhan Cetinsaya a evitat să ofere vreo reacție când a asistat la meciul Petrolului

Serhan Cetinsaya, afaceristul turc interesat să preia Petrolul, și-a făcut apariția la amicalul „găzarilor” cu ucrainenii de la Chernomorets Odessa. Acesta a ajuns la complex cu circa 10 minute înainte de startul partidei și a fost principala atracție pentru jurnaliștii români prezenți.

Personajul principal, turcul Serhan Cetinsaya, a evitat dialogul cu presa. Până să se așeze în tribune, turcul a adoptat o atitudine distantă, le-a întors spatele reporterilor, în timp ce discuta preocupat la telefon.

Ba chiar le-a transmis oamenilor din staff-ul Petrolului, din priviri, că e deranjat de ochii insistenți ai jurnaliștilor. „Nu putem să spunem nimic, suntem în discuții, nu e nimic clar. Ei nu vor vorbi”, a transmis unul dintre conducătorii „lupilor galbeni”.

Cine e Serhan Cetinsaya, omul de afaceri care vrea Petrolul

Serhan Cetinsaya este un om de afaceri turc, care a activat la o grupare uriașă în țară, Beșiktaș. În vara lui 2023 a demisionat din funcţia de vicepreşedinte al clubului din Istanbul.

El negociase personal înregimentarea superstarului spaniol Sergio Ramos (care a preferat să se întoarcă la Sevilla), nu s-a perfectat afacerea și, pe fondul mai multor nemulțumiri, Serhan a părăsit BJK.

Potrivit presei turce, Serhan Cetinsaya și-a terminat studiile liceale în Elveția, apoi s-a mutat în SUA, unde a studiat la Palm Beach State College și la Universitatea Internațională din Florida.

Serhan Cetinsaya este membru al Consiliului de Administrație al companiei Artaș İnşaat, fondată în 1977 de tatăl său, Suleyman Cetinsaya. Familia Cetinsaya are afaceri în construcții, turism, retail și industrie.

Petrolul se pregătește de meciul cu Dinamo

Petrolul va întâlni Dinamo sâmbătă seară, de la ora 20:00, pe stadionul „Ilie Oană”, un meci extrem de important pentru ambele grupări. „Găzarii” au parcurs o perioadă turbulentă în preajma sărbătorilor, când antrenorul Florin Pîrvu a fost aproape de a fi mazilit de către finanțatorul Marian Copilu.

„Câinii” sunt pe penultimul loc în clasament și speră să continue șirul rezultatelor pozitive, după victoriile de la finalul lui 2023, cu FC Botoșani și cu FC Voluntari.

VIDEO Valentin Țicu, căpitanul Petrolului, declarații după cantonamentul prahovenilor din Turcia

Citește și alte știri:

EXCLUSIV VIDEO Laszlo Dioszegi acuză o mișcare anti-Sepsi în Europa: „Boii trag la cei bogați”

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Tăcere absolută după furtună » Care este atmosfera la stadion după „cazul Sagiv Yehezkel”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează