FOTBAL  »  Superliga  »  DIVORŢ CU PROBLEME

Pierde Bucşaru Unirea la partaj? Patronul ialomiţean divorţează de soţia sa

Dumitru Bucsaru
Dumitru Bucsaru

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 ianuarie 2010 00:00

Campioana României şi-ar putea schimba patronul anul acesta. Dumitru Bucşaru se află în proces de divorţ cu soţia sa, Nicoleta.

 

Cei doi trebuie să-şi împartă cîteva societăţi imobiliare, o avere estimată la 80 de milioane de euro, dar şi clubul de fotbal. În prezent, Bucşaru deţine 80 la sută din acţiunile de la club, restul fiind împărţite celor două fiice ale sale, soţiei lui şi la mamei omului de afaceri.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (3)
 •  26 Aprilie 2010, 17:25

adevarul esta ca aceasta echipa a inceput ca o gluma si a ajuns in CL. initial Mitica a vrut sa investeasca la Mizil tin minte si acum discutia dupa un meci de fotbal la o bere la Buleevard in Ploiesti el cu Bebe,Misu Stancu,Bogdan au discutat sa preia Steaua Mizil dar apoi Mitica sa sucit si a zis ca tot are toate afacerile in Ialomita mai bine ia Unirea.In gluma ainceput totul tot ca o gluma se va sfirsii.pleaca Mitica pa pa Unirea.

 •  26 Aprilie 2010, 16:48

Buzau din pacate mariane nu o sa mai aiba echipa in div A... pacat de Suporteri de la buzau care vin minim 5000 pe meci ... cand era in A Gloria erau minim 8000-9000 ... asta e ... poate altadata se va striga vrodata Hai BUZAU !

 •  20 Ianuarie 2010, 17:27

Mutati echipa la Buzau si se schimba in bine situatia.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează