FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - STEAUA, SÂMBĂTĂ, 19:00, GSP.RO, DIGI, DOLCE, LOOK

Pintilii revine cu Chiajna » Căpitanul Stelei s-a antrenat normal din prima zi a acestei săptămâni şi va fi pe teren mâine

Articol de - Publicat vineri, 18 noiembrie 2016 00:00

Veste mare pentru Steaua înaintea reluării campionatului după pauza datorată meciurilor echipei naţionale cu Polonia şi Rusia.

Unul dintre cei mai importanţi fotbalişti din lot s-a refăcut şi e din nou apt de joc. Pintilii, care a absentat în partidele cu Zurich şi Viitorul, a revenit sub comanda lui Reghecampf şi s-a pregătit normal alături de colegii săi.

Pintilii a acuzat o accidentare chiar în pauza meciului din Elveţia, când Reghecampf i-a solicitat să se încălzească pentru a fi introdus în partea a doua. Mijlocaşul a acuzat probleme musculare şi a fost nevoit din nou să facă pauze de la pregătire. Acum însă, staff-ul medical a dat undă verde privind folosirea lui, iar în meciul cu Chiajna va purta din nou banderola de căpitan.

Reghecampf vrea neapărat să-l folosească mâine, pentru a-i oferi minute, dar şi ritm de joc în perspectiva partidei cu Osmanlispor, de joia viitoare, ultima şansă a Stelei de a rămâne în cursa pentru calificarea în primăvara europeană.

2 lunişi 3 săptămâni a absentat Pintilii din echipa Stelei în acest sezon, din cauza unei accidentări grave, care a necesitat şi o intervenţie chirurgicală

33 de selecțiila echipa națională are Pintilii, al doilea cel mai experimentat stelist după Tamaș (64)

La Filip mai durează

Dacă Pintilii e refăcut, nu acelaşi lucru e valabil şi în cazul unui alt fotbalist care a avut parte de mari probleme medicale în 2016. Lucian Filip încă nu se poate antrena la parametri maximi şi, implicit, nu poate să apară nici la meciuri. La începutul lunii mai a suferit o ruptură a ligamentelor încrucişate. A fost operat şi, în ciuda faptului că i s-a transmis că va putea juca din nou după 5-6 luni, s-a depăşit bariera de timp de jumătate de an şi mijlocaşul tot nu şi-a revenit. Filip, 26 de ani, a mai avut parte de un accident grav în urmă cu 3 ani. În noiembrie 2013 şi-a fracturat peroneul şi a stat pe bară 5 luni.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează