FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Pîrvulescu face o nouă dezvăluire: "Am crescut cu emblema Stelei!"

Pîrvulescu are emblema Stelei nu numai pe tricou, ci şi tatuată deasupra mîinii stîngi.
Pîrvulescu are emblema Stelei nu numai pe tricou, ci şi tatuată deasupra mîinii stîngi.

Articol de , - Publicat duminica, 15 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 14 ianuarie 2012 20:17

Pîrvulescu povesteşte cum, copil fiind, primea cadouri roş-albastre de la Marius Baciu, recunoaşte că a luat drept glumă oferta Stelei cînd a auzit de ea şi citează din Biblie ca să demonstreze de ce el va fi titular înaintea unora dintre cei mai importanţi din lot.

"Trădătorul" e un tînăr spontan şi volubil. Are răspunsuri pentru orice întrebare, arată mai matur decît un om de 23 de ani, după cîteva luni în care a fost accidentat, a crezut că e dinamovist şi s-a trezit stelist. Pîrvulescu există, nu e doar un nume pe care Becali l-a folosit ca să se răzbune pe Nicolae Badea.

- Paul, îţi descriu o scenă şi îmi spui tu cum reacţionezi: la primul meci în faţa suporterilor Stelei, întreg stadionul te huiduie. Ce faci?
- Nu e o scenă la care să vreau să mă gîndesc. Sper să nu fie aşa.

- OK, nu la primul meci, dar la un moment dat o să greşeşti ceva şi lumea îşi va aminti că ai zis că eşti dinamovist.
- Recunosc, e o posibilitate pe care am luat-o şi eu în calcul. Să ştii că mă consider suficient de puternic să mă descurc, să trec peste un astfel de moment, dacă voi fi obligat. Am ales să semnez cu Steaua, cu orice riscuri!

- Mai există o problemă: şi ca fundaş stînga, şi ca mijlocaş stînga, eşti, măcar teoretic, soluţia numărul 3. Există Brandan şi Latovlevici, respectiv Tănase şi Florin Costea.
- La prima vedere, e corect calculul pe care îl faci. Dar tu ai citit Biblia? Cei din urmă vor fi cei dintîi!

- Şi unde te-ai vedea cel dintîi?
- Am avut unele discuţii cu Ilie Stan despre postul meu, despre poziţiile în care pot să joc, dar nu ar fi corect să le dezvălui. Realitatea e că de la juniori am fost folosit unde a fost nevoie pe partea stîngă şi am ajuns să fac toată banda. Mă descurc oriunde. Sau aşa zic eu.

"O casă şi o maşină de 35.000 de euro"

- Sesizezi vreo diferenţă între Steaua şi Gaz Metan?
- Există şi sînt mari! De la echipamente pînă la condiţiile de refacere, Steaua e mai bună, clar. Mă aşteptam să fie aşa, e normal. Nu poţi să compari cluburile acestea!

- Ai zis la un moment dat că îţi place Giggs, dar probabil că se va retrage curînd. N-ai şi un fotbalist pe care să speri că-l vei întîlni ca adversar?
- Cred că şi ţie, şi tuturor ne place Messi. Unic! Ăsta e cuvîntul pentru argentinian. Mă uit cu plăcere la orice meci din Spania şi din Anglia. Recunosc că în ultima vreme nu prea am avut timp suficient să mai urmăresc jocuri la TV.

- Ce te face fericit?
- Că am semnat cu cel mai titrat club din România, singurul care ţine sus steagul ţării în Europa. Colegii m-au primit bine, mă simt integrat.

- N-au rîs pe seama declaraţiilor tale pro-Dinamo?
- Au mai făcut mişto de mine, da. Doar glume.

- Tatuajul în formă de stea din cot înseamnă ceva?
- Nimic.

- Cum nimic? Am văzut că Deac are două, la fiecare cot.
- Da, l-am văzut şi eu pe Deac, dar serios, nu înseamnă nimic. Adică pentru mine n-are nici o semnificaţie.

- Mai ai unul şi la mîna cealaltă...
- Aici scrie în limba arabă "Încredere în Dumnezeu".

- Îţi lipseşte ceva?
- Aici, în Poiană, familia îmi lipseşte. Uite: vrei, nu vrei, cele mai frumoase momente din viaţă le petreci lîngă ai tăi. Ăsta e adevărul.

- A existat vreo discuţie cu suporterii despre situaţia ta, despre afirmaţiile pro-Dinamo?
- Am apucat să vorbesc cu unii dintre ei la telefon. Ei mi-au promis că n-au nici o problemă cu mine cîtă vreme fac ce am de făcut pe teren.

- Cum ai reacţionat cînd ai fost anunţat că te vrea Steaua? De mai bine de un an lumea aştepta transferul tău la Dinamo.
- Am crezut că e o glumă cînd am auzit. Dar mi-am dat seama că e serios şi în două secunde am zis: "Da, vreau!". N-ai cum să refuzi Steaua!

- Zi-mi o echipă, o generaţie a Stelei, prima de care-ţi aduci tu aminte.
- Juca Marius Baciu la Steaua, aia e echipa care-mi vine prima în cap. Asta fiindcă şi el e medieşean şi-mi aducea poze, fulare ale Stelei ori de cîte ori ne vedeam. Eu eram un copil. Dar şi acum am rămas prieteni buni.

- Care e cea mai mare cheltuială pe care ai făcut-o?
- Am dat 35.000 de euro pe o maşină. Acum urmează o investiţie mai scumpă, o casă la Mediaş.

"Văd discuţii despre cît de rea e pregătirea la munte. Eu am făcut asta şi cu Gaz Metan şi n-am avut probleme. Mai mult, ultima campioană, Oţelul, s-a antrenat la fel!" (Paul Pîrvulescu)

"Vă spun sincer că îmi doresc să rămînă Latovlevici! E bun, a demonstrat asta, deci pentru Steaua ar fi bine ca el să continue aici. Nu visez să prind echipa beneficiind de transferul lui" (Paul Pîrvulescu)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (81)
gabriel63
gabriel63  •  15 Ianuarie 2012, 20:39

Domnule Parvulescu ! Circul de marketing pe care l-ai facut ,ba ca esti dinamovist , ba ca acum ti-ai amintit ca mama dumitale avea un sfarc rosu si unul ... albastru ( si-a bagat coada dracu...) este ieftin. Ai incercat sa te vinzi cat mai scump si ai reusit sa pacalesti STEAUA ... De fapt,noi spunem limpede la aceasta fanfaronada ca... esti nesimtit... Sa ai ...succesuri dar nu prea cred... Poate ai bani dar ... Nu ai caracter.

dancyp
dancyp  •  15 Ianuarie 2012, 20:16

totul se rezuma doar la performanta....stia sigur ca la dinamo nu are nici un viitor,asta daca dinamo l-ar fi luat totusi, asa ca a ales steaua...este atat de simplu!!!!!

qzoom
qzoom  •  15 Ianuarie 2012, 16:39

Ai ajuns unde ti-e locul, printre cwrve si la bari...asta e atat de fals incat si jiji pare mic copil.Cwrvele au un singur sfarsit.Nimeni nu vrea sa-si aduca aminte de ele.

Vezi toate comentariile (81)
Comentează