FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

Piţi a încins vestiarul Craiovei! Doar fotbaliştii aduşi de antrenor au bani de Revelion » "Ei la Dubai, noi la ţară"

Articol de - Publicat miercuri, 29 decembrie 2010 00:00

Fotbaliştii olteni s-au împărţit în două tabere: cei neplătiţi de mai multe luni şi cei cu salariile la zi

Ca să nu rişte să piardă gratis prin litigii jucătorii cei mai importanţi, şefii Ştiinţei au aplicat o strategie prin care acestora să le fie plătite la timp ratele contractuale. Printre fotbaliştii din lot care petrec de Sărbători cu toţi banii în conturi sînt Stanca, Dorel Stoica, Găman, Wobay, Piţurcă jr., Prepeliţă şi fraţii Costea.

Ceilalţi au rămas cu cardurile goale, fiind şi cazuri de oameni care nu au mai văzut nici un ban de 4 luni, şi ameninţă să se răzvrătească. Două cazuri aparte sînt cele ale lui David Lopes şi Emil Gargorov,care nu au văzut pînă acum nici măcar banii promişi în vară la semnătură!

"Nu se poate, situaţia asta trebuie să ia sfîrşit cît mai repede! Piţi şi-a plătit jucătorii lui şi pe noi ne-a luat de fraieri. Unii se duc să facă Revelionul la Dubai şi noi rămînem să bem un şpriţ la ţară!", a acuzat unul dintre fotbaliştii neplătiţi.


"Poate vor fi unu-doi jucători care vor depune memorii să devină liberi, dar n-o să vedeţi vreunul dintre cei crescuţi aici să întoarcă armele împotriva clubului"
Adrian Mititelu, finanţator U Craiova

700.000 de euro însumează restanţele financiare către jucătorii olteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
lilianna16
lilianna16  •  29 Decembrie 2010, 20:10

dar ce va mai mirati de atata nedreptate?... sunt altele strigatoare la cer! la cat haos e in tara asta, pacat de ea :(

pralea_patarlagele
pralea_patarlagele  •  29 Decembrie 2010, 13:45

domnilor ce sa scri acum in pauza competitionala de cine poti scrie sa se citeasca dak nu de craiova atunci dc sa scri?acum se vede k acesti ziaristi de doi lei isi dau seama k ,scrind de craiova au si ei audienta la ziar si k aceasta echipa este cea mai iubita din tara dati voi sume de banii datorii de unde stitii voi mai rahatilor de doi lei spuneti de datorile stelei vb domnilor dc nu sunt arestatii o data fratii becali borce mm netoi si ceilanti din dosarul frauda transferurilor asta sa va i

biiii
biiii  •  29 Decembrie 2010, 12:34

La restul sa le dea praz

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close