FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - GLORIA BISTRIŢA, AZI, 19:00, GSP TV ŞI FAZEVIDEO ÎN TIMP REAL PE GSP.RO

Piţi a reînceput negocierile pentru Junior Moraes » A doua încercare

Articol de - Publicat sambata, 20 noiembrie 2010 00:00

Piţurcă va relua negocierile pentru aducerea brazilianului Junior Moraes (23 de ani) după meciul din această seară cu bistriţenii.

Universitatea deschide bătălia de iarnă pentru obţinerea semnăturii lui Junior Moraes. Victor Piţurcă profită de venirea Gloriei la Craiova pentru a reîncepe tratativele.

Dacă la Steaua a considerat că nu are nevoie de vîrful brazilian de 23 de ani, managerul general a încercat să-l aducă la Ştiinţa în vară, imediat după ce bătuse palma cu Adrian Mititelu. Piţi i-a garantat lui Moraes 300.000 de euro la semnătură şi a oferit 500.000 de euro Gloriei. Jean Pădureanu a solicitat, ca şi Rapidului, două milioane de euro plus TVA! În timpul negocierilor, "Lordul" a fost dispus să mai scadă din preţ, pînă la 1,5 milioane.

Fostul selecţioner s-a retras atunci de la masa tratativelor şi pregăteşte acum un asalt mai consistent financiar, propunerea de transfer urmînd să includă şi fotbalişti olteni pe care nu va mai conta din iarnă. Tot de la Bistriţa, Piţi îl are în vizor şi pe închizătorul Andrei Mureşan (25 de ani).

Trio-ul Piţurcă - Florin Marin - Marcel Popescu se ocupă de campania de achiziţii care va include cel puţin 7 jucători. Scouterul "Flocea" a fost deja să urmărească mai mulţi străini propuşi de agent.

6 goluri în 13 meciuri a reuşit pînă acum Moraes în acest sezon al Ligii 1 Begenbier, avînd 6,46 media notelor GSP

"Am oamenii mei în care am încredere, însă eu voi avea ultimul cuvînt în privinţa jucătorilor care vor veni. Avem nevoie de achiziţii în toate compartimentele"
Victor Piţurcă, manager general U Craiova

Mijloc ciuruit
Oltenii nu vor putea alinia astăzi doi oameni importanţi de la mijlocul terenului, Andrei Prepeliţă şi Emil Gargorov. Primul acuză o întindere şi nu s-a antrenat deloc în ultimele zile. Bulgarul s-a pregătit separat toată săptămîna şi Piţurcă nu vrea să-l forţeze.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
alex_1983
alex_1983  •  20 Noiembrie 2010, 17:12

si mai bine prazar decat cioban fie vorba intre noi

alex_1983
alex_1983  •  20 Noiembrie 2010, 17:08

sa urmariti clasamentul bine de la iarna in-colo

alex_1983
alex_1983  •  20 Noiembrie 2010, 17:07

are nea piti grija de voi "ciobanilor"

Vezi toate comentariile (15)
Comentează