FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - SPORTUL 1-0

Piţi vrea sponsorizare de la autorităţile locale » Aduce bani de la Primărie!

Articol de - Publicat marti, 31 august 2010 00:00

Piţi se întîlneşte azi cu autorităţile locale din Craiova ca să obţină o sponsorizare pentru Ştiinţa.

Victor Piţurcă a început să caute ajutor financiar pentru Universitatea. Menagerul general a luat legătura deja cu firme din oraş pasibile de a deveni sponsori, iar azi are programată o întîlnire cu reprezentanţii Primăriei şi ai Consiliului Judeţean. Piţi vrea să ceară autorităţilor să se implice mai mult la echipă, să ajute bugetul anual cu cel puţin un milion de euro şi să permită echipei să se folosească gratis de arena "Ion Oblemenco". O altă ţintă a ex-selecţionerului în următoarea perioadă va fi aducerea unui sponsor tare, compania de automobile Ford.

Piţi nu va putea participa azi la Consfătuirea Antrenorilor şi va evita astfel să primească sfaturi de la Răzvan Lucescu, cel care va susţine o lecţie deschisă pe Giuleşti cu tehnicienii români din Liga 1 posesori ai licenţei PRO.

40.000 de euro au reprezentat încasările clubului oltean la partida cu Sportul (1-0)

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (26)
axl41
axl41  •  31 August 2010, 13:54

Asta are echipa pe Hattrick si ii face reclama aici pe GSP. E atat de topit incat isi imagineaza ca forbalul virtual si cel real sunt unul si acealsi lucru. Dati-i o palma in cap lui FCOLTENIA asta sa se trezeasca la realitate!

davidero
davidero  •  31 August 2010, 13:08

Oricum ,de departe cel mai tare suporter este sandilaul asta fc oltenia ,de unde a mai iesit si asta,e tot oltean ,nu?Te dor flocii tata cand vezi ce-i poate capu`!

davidero
davidero  •  31 August 2010, 13:04

Auleo ,nu mai are bani Bocitoarea ,il aduce pe Piti pe post de sperietoare pt primarie ,hai baieti ,suporteri ai Fc severin ,o cheta pt echipa ,nu are barbugiul bani de cazinou ,revine Costica ala mare si bun ,bani de cluburi si figuri .Cat a luat Bocitoarea pe fanul cosit de pe stradion ,de la strada,ca erau si copaci pe acolo ...:)

Vezi toate comentariile (26)
Comentează