FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Piţurcă a discutat cu Neţoiu şi cu primarul Craiovei » FC Ştiinţa, primul pas

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 mai 2011 00:00 / Actualizat joi, 12 mai 2011 23:12

Victor Piţurcă a discutat ieri la Craiova cu primarul interimar Dincă Marinică şi cu Gigi Neţoiu detaliile înfiinţării unei noi echipe în Bănie

Proiectul FC Ştiinţa Craiova a făcut ieri primii paşi. Victor Piţurcă a venit special în Craiova pentru a discuta detaliile. Fostul selecţioner a luat prînzul cu primarul Dincă Marinică, apoi a avut o întrevedere şi cu ex-finanţatorul Universităţii, Gigi Neţoiu.

"Căutăm finanţare"
Cei implicaţi spun că şansele ca noua echipă să ia fiinţă nu depind de regulamente, ci doar de sursele de finanţare. "Exclus să luăm echipa lui Mititelu, e plină de datorii, cine s-ar muta într-o casă găurită?! Căutăm să preluăm o echipă din Liga a 2-a, sîntem în discuţii cu mai multe grupări din eşalonul secund. Condiţia e ca societatea pe care va funcţiona viitoarea FC Ştiinţa să fie una nonprofit, nu una pe acţiuni, pentru a evita interdicţia de a putea promova timp de trei ani la rînd. Dacă nu i se schimbă structura juridică, echipa poate promova şi din primul an", a explicat pentru Gazetă unul dintre cei care au participat la discuţiile de ieri. "În acest moment sînt şanse mici de reuşită, nu avem sursele necesare de finanţare, dar peste o săptămînă acestea pot creşte considerabil. În zece zile vom afla dacă va apărea sau nu FC Ştiinţa Craiova. Am comandat un sondaj de opinie în rîndul craiovenilor. Am constatat că majoritatea oamenilor de pe stradă care au fost intervievaţi vor o nouă echipă".

"Sînt dispus să ajut cu bani, cu jucători, cu orice e nevoie! Echipa Craiovei trebuie să fie a oltenilor, nu a unui singur om! N-am vrut să-i dau echipa lui Mititelu în 2002, cînd am plecat, eram sigur că o va băga în «B»"
Gigi Neţoiu, fost patron U Craiova

"Piţurcă e disperat acum că nu îl mai ia nimeni ca antrenor şi vrea să îşi facă jucăria lui personală. Felicit iniţiativa lui de a crea o nouă echipă în oraş, sînt de acord să facem cu rîndul să jucăm pe fostul «Central», ei un meci, noi unul. Să-l ia şi pe Gabi Blondu' lider de galerie la ei!"
Adrian Mititelu, patron U Craiova

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (45)
viorescu
viorescu  •  14 Mai 2011, 20:15

Responsabilii ar trebui sa faca o alta pagina pentru aceasta echipa nenascuta. Asta nu este pagina orasului Craiova, este pagina Universitatii, asa ca n-are ce cauta aici.

sancho70
sancho70  •  14 Mai 2011, 17:25

=)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

sancho70
sancho70  •  14 Mai 2011, 16:48

R.I.P "U" CRAIOVA

Vezi toate comentariile (45)
Comentează