FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - STEAUA 1-1

Piţurcă a vorbit: "Becali nu e şi nu va fi niciodată Steaua!"

Victor Piţurcă, Piţurcă, Steaua
Victor Piţurcă, Piţurcă, Steaua

Articol de , - Publicat marti, 10 august 2010 00:00

Piţurcă l-a acuzat pe Gigi în prima lui conferinţă de presă după mai bine de un an Piţurcă: "Sînt convins că Gigi nu m-a vrut antrenor. Eram doar ultima soluţie" (video)


Antrenorul crede că patronul va avea probleme cu suporterii şi a recunoscut că le-a zis fanilor că Becali nu reprezintă Steaua, deşi "şi-a riscat averea pentru club" Piţurcă: "Din transferul lui Rădoi trebuia să iau un milion de euro, dar nu am cerut banii ăştia niciodată!" (video)


Despărţirea de Steaua l-a făcut pe Victor Piţurcă să vorbească după mai bine de un an. Antrenorul a apărut singur la conferinţa de presă pe care a convocat-o, într-o sală de la Hotel Intercontinental. S-a aşezat la masă în faţa a peste 50 de ziarişti, dar tot nu se simţea în apele lui în faţa camerelor, a fotografilor şi a reporterilor: "Trebuia să-mi fi adus un ofiţer de presă, sînt cam singur aici... Da' am fost prea bulversat zilele astea ca să mă mai gîndesc".  Piţurcă a glumit cu ziariştii înaintea conferinţei de presă: "D-aici fugiţi la Gigi, nu?" (video)

A vrut să vorbească despre motivele pentru care a renunţat s-o mai antreneze pe Steaua, mai ales că Gigi Becali şi-a expus versiunea cu o zi înainte: "Nu vedeţi că nu-i bine dacă-ţi vezi de treabă, dacă munceşti ca un profesionist? Eu n-am mai declarat nimic timp de un an şi trei luni din cauza jignirilor pe care le-am suportat după Euro. Nu meritam, la ce rezultate bune am obţinut la turneul final!".

S-a mai relaxat glumind cu un reporter de la Realitatea TV: "Ce cauţi aici? Tu parcă erai cu inundaţii, cu d-astea...Aici nu s-a petrecut nici o calamitate!". A redevenit serios cînd şi-a început discursul despre Becali şi despre Steaua.


- Domnule Piţurcă, de ce aveaţi nevoie de un teren în valoare de 36 de milioane de euro?
- Gigi a spus tîmpenii...lui îi stă în caracter să facă asta. Nu e adevărat că aş fi vrut să-i iau 30-40 de milioane de euro, cum a spus el.

- Dar cum a fost?
- Vă explic exact cum am ajuns la Steaua şi ce s-a discutat. La începutul verii, Steaua terminase campionatul pe locul pe care terminase, cu atmosfera groaznică, fără bani. Gigi m-a sunat, deşi el nu mă voia la Steaua, de fapt.

- Cum adică?
- Nu mă voia, dar era disperat. Şi-a dat seama că sînt singura lui şansă, d-aia m-a sunat. Eu i-am şi zis: "Gigi, eşti sigur că vrei să intri în discuţii cu mine?". Fusesem prieten cu el, dar după ultima despărţire, din 2004, rămăsesem doar amici. Mi-am dat seama după faţa lui că suferea pentru situaţia în care ajunsese, lumea de pe stadion îl înjura la fiecare meci. Nu erau bani deloc, jucătorii erau neplătiţi de luni bune.


"Terenul ăla a costat 100 de dolari!"


- Ce aţi cerut ca să antrenaţi Steaua?
- I-am zis că vreau un salariu de 600.000 de euro, Becali mi-a spus că n-are bani. Am acceptat 300.000 de euro, pînă la urmă nu banii contau. A rămas să primesc şi un procent din banii din Liga Campionilor, dacă echipa ia titlul. Am acceptat deoarece aveam o obligaţie faţă de club, după ce eu am contribuit la venirea lui Gigi în Ghencea. Victor Piţurcă îl imită pe Gigi Becali :) (video)

- De ce n-aţi trecut direct în contract garanţiile?
- Păi, i-am zis din start lui Gigi că nu pot să am încredere în el, că-l ştiu bine cum e. El nici nu e patron, de fapt, alţii sînt acţionarii Stelei în acte. I-am spus de la început că nu semnez actele dacă nu am garanţii. Şi nici n-am semnat. Am făcut doar un contract pe o lună, pe care l-am înregistrat la Federaţie, dar asta numai ca să am dreptul să stau pe bancă la meciurile oficiale. Miercurea trecută mi-am dat seama că nu se poate fără acele garanţii, după ce Gigi a făcut un raid al televiziunilor şi şi-a dat arama pe faţă. S-a luat de suporteri, l-a criticat pe Tătăruşanu, a zis că eu sînt angajatul lui. De parcă lumea nu ştia că eu sînt angajat! Chiar l-am întrebat de ce tot repetă asta! Bine, el a avut şi ghinion că n-aveam antrenament în ziua aia şi am putut să mă uit la televizor, că poate altfel nu-l vedeam.

- Ce însemna acea garanţie? Dacă Becali vorbea, luaţi terenul?
- Am cerut garanţie un teren de 3-4 milioane de euro, nu de 30 cum zicea Gigi. Asta îmi oferea liniştea că Gigi n-o să dea afară jucători, n-o să-i umilească. Mi-a zis că nu poate, ne-am dat mîna şi asta a fost tot.

- Dar cum se făcea diferenţa între gravitatea declaraţiilor? Ce trebuia să spună ca să piardă terenul?
- Eu nu voiam să-i iau terenul lui, n-am nevoie de banii lui Becali! Chiar vorbeam cu Ienei şi i-am zis: "Ăsta a dat 100 de dolari pe terenul ăla. Dacă la un moment dat renunţă la el şi ne dă afară?". Îl credeam în stare.


"Gigi nu mă mai sună în viaţa lui!"


- Ce discuţii au fost după ce aţi anunţat că renunţaţi?
- Am fost joi la stadion şi am stabilit cu staff-ul meu că plecăm. L-am sunat: "Gigi, caută-ţi antrenor". El n-o lua în serios, a început să spună că nu poate să vină la stadion, că are o înmormîntare, că se întîlneşte cu Borcea. "Vino urgent, că e mai important decît întîlnirea ta cu Borcea! Ai meci cu Braşovul şi trebuie să-ţi pui antrenor!". Începuse: "Piţi, nu mă lăsa acum". I-am explicat: "Cu tine nu se poate lucra! Şi să nu te gîndeşti c-o să mă poţi umili vreodată, că n-ai să reuşeşti!". Pe mine nu mă va umili vreun patron! Niciodată!

- Becali risca totuşi să piardă cîteva milioane de euro pentru o declaraţie...
- Eu am vrut doar să mă asigur că pot să lucrez, nu-i luam averea, nu-mi trebuie banii lui Gigi. Venise să-mi spună că-mi mai dă 50.000 de euro în plus, dar i-am zis să termine cu astea. Garanţia pe care i-am cerut-o era tot spre binele lui. Munceam în interesul lui, pînă la urmă, voiam să fac o echipă care în doi-trei ani să depăşească grupele Ligii Campionilor. Nu mi-am făcut iluzia că Becali nu va mai vorbi deloc, că asta e viaţa lui, să vorbească. Pînă să vin la Steaua, eu schimbam postul cînd îl vedeam la TV, nu-l mai suportam!

- V-aţi întoarce la Steaua dacă patronul v-ar suna şi v-ar spune că acceptă condiţiile?
- De data asta îi cer garanţii de 50-100 de milioane de euro! Dacă acceptă, OK, mă întorc! Dar n-o să mă mai sune Gigi, staţi liniştiţi! Nu-i convine să lucreze cu mine! Acum se gîndeşte: "De ce să-l mai ţin eu p-ăsta, pe Piţi? Să-l am stăpîn? Mi-a făcut echipă, gata, nu mai am nevoie de el!".


Piţurcă despre...

relaţia cu Argăseală: "Să nu se supere Vali, dar el nu poate să fie preşedintele Stelei. E OK, poate să execute ordine, dar atît! Organizarea clubului, pînă să vin eu, era următoarea: Argăseală mergea la Becali, care zicea <Fă asta!> şi Vali executa"

ultima întîlnire cu suporterii, de duminică: "Era şi Gigi de faţă. I-am zis: Rolul tău la club e să dai bani, că nu eşti nici Rockefeller, nici vreun Einstein! S-a enervat, a început să ţipe: <Băi Piţi, eşti cea mai mare jigodie!>. Şi a plecat"

oferta de împăcare: "Gigi n-a avut tupeu să mă sune, l-a pus pe Viorel Păunescu. Propunerea era să revin la echipă, cu un contract pe un an. Eu n-o să semnez pe un an în viaţa mea!"

negocierile cu Craiova: "M-a sunat frate-miu şi mi-a zis că o să preiau Ştiinţa, că ultima dată m-am dus tot după Ţicleanu. Dar îi ţin pumnii lui Aurică, e prietenul meu. Cu trei-patru fotbalişti în plus, Universitatea poate să ia campionatul! Dacă m-aş duce acolo, m-aş duce ca să le bat pe Steaua, pe Dinamo, pe toate!"

transferurile Stelei: "Vă dau cifrele exacte: am adus 14 jucători pe 2,4 milioane de euro. Clubul i-a vîndut pe Ovidiu Petre şi pe Toja pe 1,3 milioane, deci efortul a fost de 1,1 milioane de euro. Antrenorul care vine şi spune că ia titlul imediat cu lotul ăsta, refăcut de la zero, minte! Gigi nu ştia ce vorbeşte cînd vorbea de primul loc! Păi, ce, i-a adus pe Maradona, pe Messi?"

mesajul lui către suporteri: "Voi iubiţi Steaua şi trebuie să susţineţi întotdeauna echipa şi culorile. Uitaţi de Becali, fiindcă el nu reprezintă clubul şi nu-l va reprezenta niciodată!"

soarta fostelor glorii pe care le-a adus în club: "Majearu, Bălan şi ceilalţi care lucrează cu copiii ar trebui să rămînă, în mod normal. Dar staţi să vedeţi, că acum vin pilele, cunoscuţii!"

ce l-a schimbat în rău pe Becali: "Gigi s-a transformat cînd a apărut MM Stoica. Atunci au apărut perversităţile, lucrăturile. MM se laudă că a făcut şi a dres, dar n-a făcut nimic! El venea după-amiaza la club şi îi îmbîrliga pe suporteri pe blog. Atît, asta era munca lui!"


Dobîndă de 500.000 de dolari lunar!
Piţurcă nu doar l-a criticat pe Becali. A povestit şi că "Gigi a făcut sacrificii mari pentru club! S-a îndatorat ca să finanţeze Steaua, şi-a riscat toată averea, la un moment dat plătea lunar dobînzi de 500.000 de dolari pentru credite realizate în interesul clubului!".


"Gigi putea să se facă iubit cu adevărat de 5-6 milioane de oameni, dar a eşuat. Eu vorbesc de iubire, nu să rîdă lumea de el cînd apare la televizor, aşa cum se întîmplă acum"

"Ştiţi cum l-am cunoscut eu pe Gigi? Mi l-a prezentat Giovanni. Gigi voia nişte bani, i-am dat vreo 30.000 de dolari. I-am mai dat bani şi cu alte ocazii"

"Am avut oferte de la <naţionalele> Emiratelor Arabe Unite şi Bahreinului, dar le-am refuzat, fiindcă sînt prea comod, îmi place în România"

"Zvonul că n-aş fi vrut ca Steaua să bată la Braşov e o mîrşăvie de ultima speţă, tipică lui Becali! Eu am făcut schimbările, echipa şi am suferit că n-am cîştigat"

"Am venit la Steaua mizînd că Gigi era în corzi. Cred că şi el şi-a asumat un risc în faţa suporterilor prin despărţirea de mine"

"Gigi nu suportă jucătorii care-şi cer primele, salariile. Dacă spune unul ceva de bani în vestiar, pfaaa, ăla e cea mai mare jigodie!"
Victor Piţurcă


85 de minute a durat conferinţa de presă a lui Victor Piţurcă


Replicile lui Becali:

1. "Piţurcă a spus adevărul, în mare, dar a mai spus şi minciuni, exagerări. Nu pot să mă iau de un om care m-a ajutat, dar e posibil ca el să fi fost emoţionat, cu nu mai vorbise cu ziariştii de mult. Dar acel teren face peste 15 milioane de euro, nu 4! În plus, el mi-a cerut şi 10 la sută din fiecare jucător pe care îl vindeam!"
2. "Cînd m-a chemat Piţurcă la stadion, am lăsat şi înmormîntare, şi ziua nevestei mele şi m-am dus să ne întîlnim"
3. "Nu sînt gelos pe iubirea pe care suporterii i-o poartă lui Piţurcă. Eu mă bucuram cînd vedeam că lumea îi aplaudă pe el şi pe Ienei. Nea Imi e bătrîn, să aibă şi el o satisfacţie la bătrîneţe"

Piţurcă l-a acuzat pe Gigi în prima lui conferinţă de presă după mai bine de un an Piţurcă: "Sînt convins că Gigi nu m-a vrut antrenor. Eram doar ultima soluţie" (video)

Antrenorul crede că patronul va avea probleme cu suporterii şi a recunoscut că le-a zis fanilor că Becali nu reprezintă Steaua, deşi "şi-a riscat averea pentru club" Piţurcă: "Din transferul lui Rădoi trebuia să iau un milion de euro, dar nu am cerut banii ăştia niciodată!" (video)

Despărţirea de Steaua l-a făcut pe Victor Piţurcă să vorbească după mai bine de un an. Antrenorul a apărut singur la conferinţa de presă pe care a convocat-o, într-o sală de la Hotel Intercontinental. S-a aşezat la masă în faţa a peste 50 de ziarişti, dar tot nu se simţea în apele lui în faţa camerelor, a fotografilor şi a reporterilor: "Trebuia să-mi fi adus un ofiţer de presă, sînt cam singur aici... Da' am fost prea bulversat zilele astea ca să mă mai gîndesc".  Piţurcă a glumit cu ziariştii înaintea conferinţei de presă: "D-aici fugiţi la Gigi, nu?" (video)

A vrut să vorbească despre motivele pentru care a renunţat s-o mai antreneze pe Steaua, mai ales că Gigi Becali şi-a expus versiunea cu o zi înainte: "Nu vedeţi că nu-i bine dacă-ţi vezi de treabă, dacă munceşti ca un profesionist? Eu n-am mai declarat nimic timp de un an şi trei luni din cauza jignirilor pe care le-am suportat după Euro. Nu meritam, la ce rezultate bune am obţinut la turneul final!".

S-a mai relaxat glumind cu un reporter de la Realitatea TV: "Ce cauţi aici? Tu parcă erai cu inundaţii, cu d-astea...Aici nu s-a petrecut nici o calamitate!". A redevenit serios cînd şi-a început discursul despre Becali şi despre Steaua.

- Domnule Piţurcă, de ce aveaţi nevoie de un teren în valoare de 36 de milioane de euro?
- Gigi a spus tîmpenii...lui îi stă în caracter să facă asta. Nu e adevărat că aş fi vrut să-i iau 30-40 de milioane de euro, cum a spus el.

- Dar cum a fost?
- Vă explic exact cum am ajuns la Steaua şi ce s-a discutat. La începutul verii, Steaua terminase campionatul pe locul pe care terminase, cu atmosfera groaznică, fără bani. Gigi m-a sunat, deşi el nu mă voia la Steaua, de fapt.

- Cum adică?
- Nu mă voia, dar era disperat. Şi-a dat seama că sînt singura lui şansă, d-aia m-a sunat. Eu i-am şi zis: "Gigi, eşti sigur că vrei să intri în discuţii cu mine?". Fusesem prieten cu el, dar după ultima despărţire, din 2004, rămăsesem doar amici. Mi-am dat seama după faţa lui că suferea pentru situaţia în care ajunsese, lumea de pe stadion îl înjura la fiecare meci. Nu erau bani deloc, jucătorii erau neplătiţi de luni bune.

"Terenul ăla a costat 100 de dolari!"

- Ce aţi cerut ca să antrenaţi Steaua?
- I-am zis că vreau un salariu de 600.000 de euro, Becali mi-a spus că n-are bani. Am acceptat 300.000 de euro, pînă la urmă nu banii contau. A rămas să primesc şi un procent din banii din Liga Campionilor, dacă echipa ia titlul. Am acceptat deoarece aveam o obligaţie faţă de club, după ce eu am contribuit la venirea lui Gigi în Ghencea. Victor Piţurcă îl imită pe Gigi Becali :) (video)

- De ce n-aţi trecut direct în contract garanţiile?
- Păi, i-am zis din start lui Gigi că nu pot să am încredere în el, că-l ştiu bine cum e. El nici nu e patron, de fapt, alţii sînt acţionarii Stelei în acte. I-am spus de la început că nu semnez actele dacă nu am garanţii. Şi nici n-am semnat. Am făcut doar un contract pe o lună, pe care l-am înregistrat la Federaţie, dar asta numai ca să am dreptul să stau pe bancă la meciurile oficiale. Miercurea trecută mi-am dat seama că nu se poate fără acele garanţii, după ce Gigi a făcut un raid al televiziunilor şi şi-a dat arama pe faţă. S-a luat de suporteri, l-a criticat pe Tătăruşanu, a zis că eu sînt angajatul lui. De parcă lumea nu ştia că eu sînt angajat! Chiar l-am întrebat de ce tot repetă asta! Bine, el a avut şi ghinion că n-aveam antrenament în ziua aia şi am putut să mă uit la televizor, că poate altfel nu-l vedeam.

- Ce însemna acea garanţie? Dacă Becali vorbea, luaţi terenul?
- Am cerut garanţie un teren de 3-4 milioane de euro, nu de 30 cum zicea Gigi. Asta îmi oferea liniştea că Gigi n-o să dea afară jucători, n-o să-i umilească. Mi-a zis că nu poate, ne-am dat mîna şi asta a fost tot.

- Dar cum se făcea diferenţa între gravitatea declaraţiilor? Ce trebuia să spună ca să piardă terenul?
- Eu nu voiam să-i iau terenul lui, n-am nevoie de banii lui Becali! Chiar vorbeam cu Ienei şi i-am zis: "Ăsta a dat 100 de dolari pe terenul ăla. Dacă la un moment dat renunţă la el şi ne dă afară?". Îl credeam în stare.

"Gigi nu mă mai sună în viaţa lui!"

- Ce discuţii au fost după ce aţi anunţat că renunţaţi?
- Am fost joi la stadion şi am stabilit cu staff-ul meu că plecăm. L-am sunat: "Gigi, caută-ţi antrenor". El n-o lua în serios, a început să spună că nu poate să vină la stadion, că are o înmormîntare, că se întîlneşte cu Borcea. "Vino urgent, că e mai important decît întîlnirea ta cu Borcea! Ai meci cu Braşovul şi trebuie să-ţi pui antrenor!". Începuse: "Piţi, nu mă lăsa acum". I-am explicat: "Cu tine nu se poate lucra! Şi să nu te gîndeşti c-o să mă poţi umili vreodată, că n-ai să reuşeşti!". Pe mine nu mă va umili vreun patron! Niciodată!

- Becali risca totuşi să piardă cîteva milioane de euro pentru o declaraţie...
- Eu am vrut doar să mă asigur că pot să lucrez, nu-i luam averea, nu-mi trebuie banii lui Gigi. Venise să-mi spună că-mi mai dă 50.000 de euro în plus, dar i-am zis să termine cu astea. Garanţia pe care i-am cerut-o era tot spre binele lui. Munceam în interesul lui, pînă la urmă, voiam să fac o echipă care în doi-trei ani să depăşească grupele Ligii Campionilor. Nu mi-am făcut iluzia că Becali nu va mai vorbi deloc, că asta e viaţa lui, să vorbească. Pînă să vin la Steaua, eu schimbam postul cînd îl vedeam la TV, nu-l mai suportam!

- V-aţi întoarce la Steaua dacă patronul v-ar suna şi v-ar spune că acceptă condiţiile?
- De data asta îi cer garanţii de 50-100 de milioane de euro! Dacă acceptă, OK, mă întorc! Dar n-o să mă mai sune Gigi, staţi liniştiţi! Nu-i convine să lucreze cu mine! Acum se gîndeşte: "De ce să-l mai ţin eu p-ăsta, pe Piţi? Să-l am stăpîn? Mi-a făcut echipă, gata, nu mai am nevoie de el!".

Piţurcă despre...

relaţia cu Argăseală: "Să nu se supere Vali, dar el nu poate să fie preşedintele Stelei. E OK, poate să execute ordine, dar atît! Organizarea clubului, pînă să vin eu, era următoarea: Argăseală mergea la Becali, care zicea <Fă asta!> şi Vali executa"

ultima întîlnire cu suporterii, de duminică: "Era şi Gigi de faţă. I-am zis: Rolul tău la club e să dai bani, că nu eşti nici Rockefeller, nici vreun Einstein! S-a enervat, a început să ţipe: <Băi Piţi, eşti cea mai mare jigodie!>. Şi a plecat"

oferta de împăcare: "Gigi n-a avut tupeu să mă sune, l-a pus pe Viorel Păunescu. Propunerea era să revin la echipă, cu un contract pe un an. Eu n-o să semnez pe un an în viaţa mea!"

negocierile cu Craiova: "M-a sunat frate-miu şi mi-a zis că o să preiau Ştiinţa, că ultima dată m-am dus tot după Ţicleanu. Dar îi ţin pumnii lui Aurică, e prietenul meu. Cu trei-patru fotbalişti în plus, Universitatea poate să ia campionatul! Dacă m-aş duce acolo, m-aş duce ca să le bat pe Steaua, pe Dinamo, pe toate!"

transferurile Stelei: "Vă dau cifrele exacte: am adus 14 jucători pe 2,4 milioane de euro. Clubul i-a vîndut pe Ovidiu Petre şi pe Toja pe 1,3 milioane, deci efortul a fost de 1,1 milioane de euro. Antrenorul care vine şi spune că ia titlul imediat cu lotul ăsta, refăcut de la zero, minte! Gigi nu ştia ce vorbeşte cînd vorbea de primul loc! Păi, ce, i-a adus pe Maradona, pe Messi?"

mesajul lui către suporteri: "Voi iubiţi Steaua şi trebuie să susţineţi întotdeauna echipa şi culorile. Uitaţi de Becali, fiindcă el nu reprezintă clubul şi nu-l va reprezenta niciodată!"

soarta fostelor glorii pe care le-a adus în club: "Majearu, Bălan şi ceilalţi care lucrează cu copiii ar trebui să rămînă, în mod normal. Dar staţi să vedeţi, că acum vin pilele, cunoscuţii!"

ce l-a schimbat în rău pe Becali: "Gigi s-a transformat cînd a apărut MM Stoica. Atunci au apărut perversităţile, lucrăturile. MM se laudă că a făcut şi a dres, dar n-a făcut nimic! El venea după-amiaza la club şi îi îmbîrliga pe suporteri pe blog. Atît, asta era munca lui!"

Dobîndă de 500.000 de dolari lunar!
Piţurcă nu doar l-a criticat pe Becali. A povestit şi că "Gigi a făcut sacrificii mari pentru club! S-a îndatorat ca să finanţeze Steaua, şi-a riscat toată averea, la un moment dat plătea lunar dobînzi de 500.000 de dolari pentru credite realizate în interesul clubului!".

"Gigi putea să se facă iubit cu adevărat de 5-6 milioane de oameni, dar a eşuat. Eu vorbesc de iubire, nu să rîdă lumea de el cînd apare la televizor, aşa cum se întîmplă acum"

"Ştiţi cum l-am cunoscut eu pe Gigi? Mi l-a prezentat Giovanni. Gigi voia nişte bani, i-am dat vreo 30.000 de dolari. I-am mai dat bani şi cu alte ocazii"

"Am avut oferte de la <naţionalele> Emiratelor Arabe Unite şi Bahreinului, dar le-am refuzat, fiindcă sînt prea comod, îmi place în România"

"Zvonul că n-aş fi vrut ca Steaua să bată la Braşov e o mîrşăvie de ultima speţă, tipică lui Becali! Eu am făcut schimbările, echipa şi am suferit că n-am cîştigat"

"Am venit la Steaua mizînd că Gigi era în corzi. Cred că şi el şi-a asumat un risc în faţa suporterilor prin despărţirea de mine"

"Gigi nu suportă jucătorii care-şi cer primele, salariile. Dacă spune unul ceva de bani în vestiar, pfaaa, ăla e cea mai mare jigodie!"
Victor Piţurcă

85 de minute a durat conferinţa de presă a lui Victor Piţurcă

Replicile lui Becali:

1. "Piţurcă a spus adevărul, în mare, dar a mai spus şi minciuni, exagerări. Nu pot să mă iau de un om care m-a ajutat, dar e posibil ca el să fi fost emoţionat, cu nu mai vorbise cu ziariştii de mult. Dar acel teren face peste 15 milioane de euro, nu 4! În plus, el mi-a cerut şi 10 la sută din fiecare jucător pe care îl vindeam!"
2. "Cînd m-a chemat Piţurcă la stadion, am lăsat şi înmormîntare, şi ziua nevestei mele şi m-am dus să ne întîlnim"
3. "Nu sînt gelos pe iubirea pe care suporterii i-o poartă lui Piţurcă. Eu mă bucuram cînd vedeam că lumea îi aplaudă pe el şi pe Ienei. Nea Imi e bătrîn, să aibă şi el o satisfacţie la bătrîneţe"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
cata08581
cata08581  •  10 August 2010, 21:46

Avand suporteri de partea mea eu nu concepeam sa nu duc Steaua pana in iarna si apoi spuneam adevarul si plecam . Nu ceram garantii ci ii atrageam antentia iar daca nu se linistea duceam Steaua pana in iarna , dar pe el l-a durut undeva de steaua a lasat-o cu o zi inainte de meci . Ce mare stelist esti daca faci asta si tu si nea Emi?

cosmynho
cosmynho  •  10 August 2010, 21:40

"Becali nu e şi nu va fi niciodată Steaua!" Ca suporter care ii vrea doar binele Stelei aceste cuvinte mi-au ajuns la inima , cele mai adevarate vorbe !

sslr
sslr  •  10 August 2010, 16:03

@dan1007 deci tu, porumbelule, esti un comunist prin logica aberatiilor tale! si voi sunteti stapaniti si indrumati de tatuca lenin copos. si nu il confundam pe stapanul vostru - utc-ist, hot, avar si hoooomo - absolut cu masele de impingatori la tomberoane.... pt ca voi sunteti negrii, fara carte si lipiti.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează