FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - CRAIOVA 3-1

Piţurcă e deja criticat la Craiova

Articol de - Publicat miercuri, 15 septembrie 2010 00:00

Piţurcă are parte de primele reproşuri, înainte de derby-ul cu Rapid unii suporteri acuzîndu-l că impune echipei un stil de joc total nepotrivit.

Eşecul cu Pandurii (3-1) i-a împărţit pe suporterii Universităţii. Unii sînt de partea lui Victor Piţurcă şi îi contestă pe jucători, ceilalţi dau vina pentru rezultat pe deciziile managerului general.

Aceştia din urmă au criticat pe www.craiovamaxima.ro alcătuirea echipei, dar şi modulul de joc implementat de Piţi: "Tavi Grigore a făcut în două zile la Urziceni o echipă care a bătut-o pe Steaua. Piţurcă a avut la dispoziţie două săptămîni, dar echipa n-are nici o idee de joc. S-a încăpăţînat să joace într-un 4-1-4-1 total nepotrivit lotului nostru pentru că e la modă! De dragul sistemului, e nevoit să joace cu atacanţi la mijloc. Dănănae, Găman şi Dorel nu sînt deloc în formă, de ce sînt forţaţi?! Nu-i cere nimeni lui Piţi numai victorii, dar ar fi trebuit să începem să însăilăm şi noi nişte pase, să avem ceva ocazii".

Cei mai mulţi dintre fanii alb-albaştri dau în jucători: "Nu Piţurcă a fost pe teren, jucătorii n-au caracter!", însă adversarii fostului selecţioner au şi pentru ei o replică: "Cu acelaşi lot, Nicolo Napoli îşi crea 20 de ocazii pe meci, numai Florin Costea rata vreo 10! Piţi nu mai e în <temă>, amintiţi-vă de România - Lituania 0-3!".

"Multă lume a criticat jocul nostru cu Pandurii, dar eu am revăzut partida şi cred că, exceptînd golurile, am făcut un meci bun"
Silvian Cristescu, preşedinte U Craiova

"Dorel Stoica, Găman şi Iliev au probleme de concentrare. Este evident că Universitatea  are probleme la fazele fixe în apărare. La fel ca şi echipa naţională de altfel"
Andrei Vochin, redactor-şef adjunct Gazeta Sporturilor

Cifrele Universităţii la Tg. Jiu
- 4 şuturi pe poartă
- 14 şuturi la poartă
- 32 de baloane jucate în careul advers
- 7 ocazii de gol

Cristescu: "Nu vrem în Europa!"
Conducerea Universităţii spune că obiectivul în primul sezon cu Piţurcă e reconstrucţia echipei, şi nu clasarea pe un loc de cupă europeană. "Noi vrem să formăm o echipă, nu a spus nimeni de cupele europene anul acesta. Este vorba de un proiect care se desfăşoară pe 4-5 ani. Pînă la iarnă aceştia sînt jucătorii, vom vedea atunci cine pleacă, cine vine. La anul vrem în cupele europene!", a anunţat Silvian Cristescu la "Fotbal Club", pe DigiSport.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (28)
emiluu
emiluu  •  16 Septembrie 2010, 10:58

Numai stiti cum sa destabilizati Craiova. Va deranjeaza din ce in ce mai mult? Piturca este cel mai sustinut antrenor din Romania. O sa vedeti asta maine pe stadion.

andreiutz
andreiutz  •  15 Septembrie 2010, 21:12

bha n-aveti c scrie

pralea_patarlagele
pralea_patarlagele  •  15 Septembrie 2010, 20:14

domnilor bucurestiul moare k pt este atat de ubt la craova s sgur la arna va face o analza a fecarua jucator s va ramane la craova doar ce care merta si va aduce alt n loc dar asta la iarna

Vezi toate comentariile (28)
Comentează
Close