FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

Piţurcă Jr: "Sîntem salvaţi de la retrogradare în proporţie de 80 la sută"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 aprilie 2010 00:00

Atacant al Universităţii Craiova, Alexandru Piţurcă spune că sezonul este compromis pentru olteni din punct de vedere al performanţei.

„Sper să urmeze şi altele goluri, dar mai ales sper ca echipa să câştige şi în următoarele etape. Am anticipat victoria de la Vaslui, chiar eram convins că o să câştigăm, fiindcă am avut acest sentiment de la început.

Suntem în proporţie de 80 la sută salvaţi de la retrogradare, dar ne vom concentra să câştigăm şi celelalte meciuri ce au mai rămas.

Sezonul este compromis din punct de vedere al performanţei, dar vrem să terminăm cât mai sus în clasament. Atât mai putem face, iar la anul sper să avem un parcurs pe măsura aşteptărilor”, a declarat Alexandru Piţurcă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
 •  23 Aprilie 2010, 10:12

Bravo Alex,ai dat un gol frumos,imi pare rau ca nu are Mititelu bani sa-l aduca pe taicatu la Craiova si sa-i de clubul pe mana ca Mancester lui Ferguson...

 •  21 Aprilie 2010, 11:43

apropo,dar sa nu uitati sa stati 'capra' la 'oile' lui jiji....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează