FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Piţurcă nici măcar nu-şi priveşte elevii în timpul antrenamentelor!

Articol de GSP - Publicat luni, 21 iunie 2010 00:00

Piţi a evitat să comenteze către jucători şi la reprizele de alergare în jurul terenului, chiar şi atunci cînd grupul trecea exact prin faţa lui. De fiecare dată, privea în jos sau în lateral, fără să interacţioneze direct cu fotbaliştii, fără le ceară ceva anume.

Scurtele discuţii le-a avut doar cu secundul Boldici şi cu directorul executiv Costeşin, care l-au încadrat pe antrenor timp de o oră şi jumătate, cît a durat antrenamentul.
Fostul selecţioner a privit încruntat şi preocupat aproape tot timpul. Faptul că echipa i-a împrumutat deja stilul şi mimica e semnul că atitudinea lui e aceeaşi permanent, nu doar pe teren. Iar suporterii aşteaptă acum ca glumele să dispară şi din jocul Stelei.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (10)
liviuemil
liviuemil  •  21 Iunie 2010, 18:42
Postat de liviuemil pe 21 Iunie 2010, 18:40

Ca sa vezi unde erai tu cel care te inspiri din "cultura" lui Iliescu!

Remarca la articolul lui "Alpin"

liviuemil
liviuemil  •  21 Iunie 2010, 18:40

Ca sa vezi unde erai tu cel care te inspiri din "cultura" lui Iliescu!

glanetasu
glanetasu  •  21 Iunie 2010, 17:24

Ce sa astepti de la Piturca, un om cu o viata interoara de iceberg? E preocupat de un nou tric de folosit la casino. In loc de doua pachete de tigari are nevoie acum de doua cojones! A ramas acelasi copil de la tara, nesigur si introvertit, care vede in orice necunoscut un potential dusman!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează