FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

Piţurcă nu exclude varianta părăsirii Universităţii Craiova (VIDEO)

Articol de GSP - Publicat marti, 07 decembrie 2010 00:00

Antrenorul Universităţii Craiova, Victor Piţurcă, a declarat în conferinţa de presă organizată astăzi, că nu este exclus ca el să plece de la echipă dacă nu se rezolvă situaţia financiară a clubului.

"Eu am cerut la început, cînd am venit la Craiova, ca situaţia financiară să fie stabilă, ca să pot să aduc jucători şi să ne batem pentru primele 3 locuri, fiindcă aşa am promis suporterilor. Sînt datorii foarte mari şi există şansa să nu mai continui la Craiova", a declarat Piţurcă.

"Nu sînt bani, este a treia lună în care jucătorii nu-şi primesc banii. Atunci cînd am venit erau oameni neplătiţi şi de şase luni. Din puţinul cu care am venit la început s-au achitat din datorii, dar sunt datorii foarte mari", a mai spus Piţi.

"Ne poate ajuta numai patronul Universităţii. Eu am vorbit cu anumiţi oameni care ar vrea să vină să investească la club. Este însă o neîncredere mare în patronul Universităţii, dar oamenii vor să ajute în acest club. Nu ştiu ce se va întîmpla. Cînd am venit eu, erau angajaţi ai clubului care nu îşi primiseră salariile de 8-10 luni de zile. Au fost datorii foarte multe, iar dacă nu plăteam din puţinul meu, era foarte greu".

O altă problemă privind finanţarea vine din partea unui dosar pe care Adrian Mititelu îl are blocat în instanţă. "Patronul are o neînţelegere cu ANRP ( Agenţia naţională de restituire a proprietăţilor). Fac apel şi la oamenii politici să ne ajute". Piţurcă: "Cantonamentele vor fi plătite de un domn din Craiova care vrea să rămînă anonim" (video)

Soluţia lui Piţurcă
Victor Piţurcă a explicat care ar fi cea mai bună şansă a Universităţii pentru a se salva: "Cea mai bună iniţiativă ar fi  ca suporterii Craiovei să devină acţionari. Ei sînt pe locul 2 la număr, după Steaua, dar sînt cei mai fanatici din România. Şi în momentele grele, cînd am retrogradat, au fost lîngă echipă. Asta înseamnă suporter adevărat".

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (24)
5asi
5asi  •  08 Decembrie 2010, 12:56

va spun cu mana pe inima, am ramas cu 440 lei salariu de la statul asta dar as da si 20% din el. echipa asta este ultima mea placere intr-o tara de rahat ca romania asta, si fotbalul. asa ca mine sunt mii de olteni. ce mai asteptati puneti contul la vedere, gasiti o varianta de contracte pe care sa le faceti cu oamenii ca sa puteti stii si pe ce suma sa va bazati, adica numar de oameni si cat pot da lunar, anual sau cum o fi. asteptam

stiintza4ever
stiintza4ever  •  07 Decembrie 2010, 18:29

ratusca simpatica, ai inteles gresit. piti n-a promis titlul in sezonul asta. iar despre cati vor veni la meci anul viitor... ramai cu ochii pe tv, ia o punga de alune si ai sa vezi ;) pana atunci, mai usor cu comparatiile cu suporterii dinamovisti. nu e cazul sa ne injuri chiar asa, e prea mult :)

laurdan
laurdan  •  07 Decembrie 2010, 18:11

si de ce nu faceti ceva constructiv ma rog ?!..pai asa se rezolva problemele ?..parca ati fi muieri isterice amandoi..puneti un cont la vedere si noi punem banutu' care cum avem. simplu !

Vezi toate comentariile (24)
Comentează