FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL LA CRAIOVA

"Piţurcă poate să aducă 10 oameni să sprijine Craiova şi lîngă Mititelu nu vine nimeni"

Piturca, Mititelu
Piturca, Mititelu

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 decembrie 2010 00:00

Impresarul Dumitru Tudor a continuat cu atacurile la adresa lui Mititelu şi spune că acesta nu mai are bani să susţină echipa.

 

" Craiova este echipa oraşului sau a Olteniei. Mititelu consideră că echipa nu trebuie ajutată de nimeni din oraş pentru că el s-a certat cu toată lumea. Piţurcă în momentul în care a venit la club a luat nişte dezlegări şi Mititelu nu va avea de unde să îi plătească înapoi.

Credeţi că Piţurcă este singur? Dacă Piţurcă ia Craiova, mai vin lîngă el zece oameni, lîngă Mititelu nu vine nimeni. Piţurcă atunci cînd a venit la Craiova, a venit cu bani, a plătit datorii şi nu poate Mititelu să îi dea înapoi. Scandalul abia a început şi pînă la începutul campionatului mai sînt multe lucruri de pus la punct", a spus Tudor la Meciul Zilei, de la GSP TV.

[CELE MAI TARI ŞTIRI DIN LIGA 1 SÎNT PE SECŢIUNEA DEDICATĂ PE GSP.RO]

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (3)
alexdode
alexdode  •  18 Decembrie 2010, 16:16

bai dumitru tudor tu cine drac esti sa-ti dai cu parerea,Mititelu asa cum este el,nici pe departe perfect,ne-a dat din nou incredere,in comparatie cu cei doi nenorociti securisti,netoiu,dinel staicu,important pt noi suporterii Stiintei,n-a mai plecat nici un jucator important in bucuresti,l-a adus pe Piti,dar nu mai are bani,insa are suflet,voi ce vreti?sa puneti mana pe jucatori,rusine...

ineedanick
ineedanick  •  18 Decembrie 2010, 16:11

domnule ilustru necunoscut...care este problema ta cu mititelu?....aceeasi ca si a clanului becaliot?...nu puteti pune mana pe jucatorii lui mititelu...simplu....domnule esti un j3g....sarbatori fericite daca meriti...

axl41
axl41  •  18 Decembrie 2010, 15:34

Cine este acest NIMENI care isi tot da cu parea despre Craiova? Ce treaba are el cu clubul nostru?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează