FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CRAIOVA, DUMINICĂ, 22:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Piţurcă şi-a ales deja staff-ul, urmează jucătorii

Nana Falemi, Falemi, Steaua
Nana Falemi, Falemi, Steaua

Articol de - Publicat joi, 13 mai 2010 00:00

Piţurcă şi-a fixat deja colaboratorii. A discutat cu ei şi aşteaptă să se apuce împreună de treabă. Pînă la numirea oficială a lui Piţi la Steaua mai trebuie rezolvat un singur lucru: Gigi Becali să facă rost de bani pentru transferuri.

Noua conducere a Stelei
Nume    Funcţie
Victor Piţurcă    Antrenor şi manager general
Tudorel Stoica    Preşedintele clubului
Nana Falemi    Manager sportiv
Adrian Bumbescu sau o altă fostă glorie    Antrenor secund
Gabi Boldici    Antrenor cu portarii
Preparator fizic    Marian Lupu
Ofiţer de presă    Sorin Cojocaru

"E posibil orice", a spus Piţurcă după întîlnirea avută cu Becali acum o săptămînă. În spatele declaraţiei ambigue, fostul selecţioner şi-a început munca de pregătire a sezonului următor. Primul lucru pe care l-a făcut Piţi a fost să-i sune pe cei cu care va lucra. A-nceput cu Falemi, a continuat cu Gabriel Boldici, Marian Lupu şi Sorin Cojocaru, toţi foşti colaboratori ai săi în Ghencea.

Negociază şi salariile colaboratorilor
Boldici vine ca antrenor de portari, iar Lupu e dorit ca preparator fizic. "Pregătiţi-vă, că mai e un pic pînă începem treaba la Steaua!" a fost mesajul lui Piţi pentru fiecare dintre ei. Boldici va fi sigur în staff, în vreme ce Lupu nu i-a confirmat încă lui Piţurcă disponibilitatea de a se întoarce cu el printre roş-albaştri. El e acum angajatul Federaţiei, ca preparator al lotului de tineret şi al echipelor naţionale de juniori.

Problema e că FRF îi plăteşte un salariu mai mare decît cele avute de asistenţii actualului "principal" de la Steaua, Mihai Stoichiţă. Piţi i-a promis însă că-i va asigura un venit măcar egal cu cel de care beneficiază în prezent.

Se pregătesc fostele glorii
Piţurcă vrea să-l aibă secund pe unul dintre foştii săi colegii în anii '80 la Steaua. Favorit este Bumbescu, acum "principal" la Concordia Chiajna, în Liga a II-a. Preşedinte va fi căpitanul Stelei '86, Tudorel Stoica, ale cărui prerogative se vor concentra pe apărarea şi dezvoltarea imaginii clubului. Argăseală rămîne în club, urmînd să se ocupe de partea adminstrativă.

Gigi l-a enervat deja
Piţurcă nici nu şi-a început oficial al treilea mandat ca antrenor al roş-albaştrilor, că s-a şi supărat din cauza comportamentului lui Becali. Ce l-a scos din minţi? Antrenorul i-a spus unui apropiat că nu suportă dezvăluirile pe care patronul le face zilnic în direct la TV: "Cred că el n-a înţeles cînd i-am zis că nu-mi plac lucrurile astea. Am discutat ceva la Palat şi Gigi a povestit toate detaliile la televizor. I-am şi transmis că pică toată înţelegerea dacă el va continua să vorbească".

"Credeţi că o să mă cenzureze Piţi, dacă vine? El mi-a zis să nu vorbesc despre echipă şi despre jucători, dar, în rest, pot să apar la TV fără nici o problemă. Ştiu eu foarte bine ce am stabilit cu Piţurcă"
Gigi Becali, patron Steaua

"Proiectul noii echipe Steaua încă nu e bătut în cuie. De fapt, nici eu nu-l ştiu. Cert este că nu mai suport să pierd! Vreau titlul cu 10 etape înaintea finalului!"
Gigi Becali, patron Steaua

"Piţurcă e omul care dictează, el nu scrie niciodată după dictare. Dacă vine el la Steaua, Becali va vedea meciurile numai din lojă"
MM Stoica, manager general Urziceni

"Piţurcă nu se va duce la Steaua! Din ce ştiu eu, Piţi va semna în curînd cu o echipă din Golf"
Adrian Mititelu, patron U Craiova

Confirmă interesul pentru Cociş
Gigi Becali a recunoscut ieri, la GSP TV, că-l vrea la Steaua pe Răzvan Cociş: "E un jucător foarte valoros. Rămîne să vedem, după sfîrşitul campionatului, dacă-l vom putea aduce". Gazeta a scris în ediţia de ieri că mijlocaşul ofensiv, al cărui contract cu Timişoara expiră după ultima etapă, are deja două propuneri, una chiar de la Poli, iar a doua de la Al Nasr, grupare din Arabia Saudită preluată recent de Walter Zenga.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
 •  15 Mai 2010, 10:18

Ghidul complet al evenimentelor din Bucuresti. Evenimente-Bucuresti.r.o

 •  14 Mai 2010, 18:48

Federatia de Fotbal din Transilvania? Foarte bine, sa si-o faca numai ca echipa lor "transilvana" va trebui sa nationaleze toti strainii cfr-ului ca altfel n-au din ce s-o faca. Nu mai vor sa auda de Bucuresti, Craiova, Pitesti si Constanta? Pai daca centrele astea n-ar fi existat, ce valori fotbalistice am fi avut? Ce ofera ei in schimbul unora ca Dobrin, Balaci, M. Raducanu,Hagi, ca sa citez numai cateva nume. N-am avzut specie umana mai proasta decat ardelenii, imi pare rau ca sp

 •  13 Mai 2010, 15:09

Bai GSP, de unde ati luat-o ma pe fata asta care prezinta stirile de la ora 15.00?E nevinovata rau de tot si e si blonda!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează