FOTBAL  »  Superliga  »  REPLICI DURE

Piţurcă şi Iancu au avut un dialog halucinant, presărat cu acuze rasiste şi sexuale » Au luat-o razna!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 noiembrie 2010 00:00

Dacă zilele trecute şi-au aruncat unul altuia jigniri precum "agramat" şi "magraon", aseară, în direct la GSP TV, managerul general al Craiovei şi finanţatorul lui Poli Timişoara s-au contrat şi mai violent.

Iancu: Eşti homosexual?
(pauză de 15 secunde)

Iancu: Băi, spune dacă eşti homosexual!
Piţurcă: Domne, cu garoi din ăştia, cu ciori din astea, care stau în pat şi poartă legal 100-200 de kilograme de rahat în ele, mănîncă cîte 50 de plăcinte, cîte 25 de sandvişuri şi vorbesc la televizor... Au ajuns ţigani din ăştia să facă emisiuni... E ultimul lucru care se putea întîmpla în fotbalul românesc!

Iancu: Băi, eu cred că eşti homosexual!
Piţurcă: Garoiului ăsta nici nu i-au trecut petele de la pubertate. Să ajungă să vorbească în faţa micului ecran, tiptil, aşa, ţigăneşte... De rîsul lumii am ajuns!

Iancu: M-am convins, eşti homosexual!
Piţurcă: Continuaţi să aveţi un astfel de dialog cu ţărani borîţi din ăştia şi fotbalul nostru se va duce de rîpă.

Iancu: Da' să ştii că în Europa e o virtute să fii homosexual.
Piţurcă: Garoiul ăsta umflat de 300 de kilograme a ajuns să înjure preşedintele Federaţiei, să jigneasă echipe cu ani de istorie în spate... Voi avea eu grijă de ţiganul ăsta borît! A falimentat Naţionalul... Magraonul ăsta se crede buricul pămîntului, bulibaşa din fotbal.

Iancu:
Dar eşti satana, eşti satanist?
Piţurcă: Da, sînt! Uită-te în oglindă şi vezi cum arăţi! Cine e satanist, tu sau eu?
Iancu: Da, frumosule. Da, gingaşule.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (40)
stiinta.till.death
stiinta.till.death  •  10 Noiembrie 2010, 23:32

Ati stat sa va injurati ca porcii si nu v-ati concentrat doar pe meciul asta important. Acum sa jucati si voi meciurile cu 100 de spectatori.

dan_olteanul
dan_olteanul  •  10 Noiembrie 2010, 17:26

moderatori de doi bani... voi nu vedeti ca astia pun paie pe foc de fiecare data cand se iveste cate o samanta de scandal. mai fraieri piturca si iancu care au picat in plasa intinsa de samuila. oricum dezgustatori amandoi. nu merita sa reprezinte doua echipe asa frumoase si iubite, cum sunt craiova si timisoara. fortza stiinta...castigam in stefan cel mare.

cainerrosu
cainerrosu  •  10 Noiembrie 2010, 15:06

...prin firma renumita a fratilor Iancu, VGB OIL, iar astia doar invirteau hirtiile si le intrau in conturi zeci de milioane de euro lunar !

Vezi toate comentariile (40)
Comentează