FOTBAL  »  Superliga  »  ADVERSAR EUROPA LEAGUE

Plan antiSTEAUA »Twente şi-a luat un portar care ştie BINE trupa lui Stan

Daniel Fernandes la semnarea contractului cu gruparea olandeză
Daniel Fernandes la semnarea contractului cu gruparea olandeză

Articol de GSP - Publicat marti, 17 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat marti, 17 ianuarie 2012 15:04

Născut în Canada, la Edmonton, dar internaţional portughez, Daniel Fernandes a semnat pe două sezoane şi jumătate cu Twente Enschede. Transferul ar fi rămas unul oarecare dacă portarul adus de adversara Stelei în ”16”-imile Europa League nu ar fi fost pînă de curînd în România.

5 luni a stat Fernandes în Liga 1, suficient să cunoască bine Steaua şi să ofere detalii noii sale echipe. Sub contract cu Bochum, dar mereu împrumutat, el a ajuns vara trecută la un  CFR Cluj aflat în căutarea unui goal-keeper care să ofere mai multe garanţii decît Stăncioiu. Alegerea nu s-a dovedit inspirată. Daniel a apărat doar în două meciuri, cu Pandurii şi cu Sportul, în care a greşit grav, de-ajuns să fie trecut pe linie moartă.

Înlocuit cu Beto, fotbalistul de 28 de ani nu a răbdat să tot fie rezervă, iar la începutul lui 2012 a rupt contractul cu CFR. Twente l-a obţinut la cost zero, dar contra Stelei va miza pe el doar la informaţii, fiindcă nu i se dau mari şanse în disputa pentru titularizare cu Bosckher şi cu Mihailov.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
alpin
alpin  •  17 Ianuarie 2012, 16:12

Fernandes este un portar bun. Din pacate, a debutat cu gafa monumentala de la Tg. Jiu! Cat despre informatiile despre Steaua, sa fim linistiti. Nu stie nimic despre echipa. Poate, cel mult, a auzit de ieuro-palavragiul Jiji!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează