FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Planuri mari pentru noul patron al Rapidului: "Jucătorii trebuie să aibă salariile la zi"

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 iulie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 26 iulie 2014 16:11

Noul "boss" din Giuleşti, Valerii Moraru, a anunţat în cadrul unei conferinţe de presă planurile sale pentru echipa de lîngă Podul Grant.

"În tranzacţia făcută am solicitat ca şi foştii acţionari să rămînă la club cu cîte 1-2 %. Am auzit că Angelo Massone a venit cu o ofertă cum că ar aduce 5 milioane de euro la club. Dacă el vine cu banii aştia, îl aşteptăm alături de noi. Sunt convins că urmează o perioadă grea, dar sunt sigur că vom reuşi.

Cînd am luat decizia de a investi la Rapid m-am consultat cu familia, însă decizia a fost unanimă, mai ales că băiatul meu e foarte pasionat de fotbal. Îmi doresc să cumpărăm toate creanţele şi să achităm datoriile salariale. Dacă vom face asta, am putea chiar să ieşim mai repede din insolvenţă", a declarat Valerii Moraru.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (30)
dangp
dangp  •  26 Iulie 2014, 23:22

Sa fie intr-un ceas bun! Hai Rapid!

borat101
borat101  •  26 Iulie 2014, 20:53
Postat de thefisherking pe 26 Iulie 2014, 17:40

Bine ca s-a terminat. Macar asta pare serios si bine intentionat. In fond, Rapidul e o poveste frumoasa care in mod sigur nu ar fi meritat sfarsitul penibil pe care i-l pregatise Copos cu sagetile lui. Si pt toti cei a caror viata nu are sens fara sa urasca visceral adversarii, ii intreb ce sens are o competitie fara Rapid, Dinamo, etc, mai ales ca vedem cat de placut e sa joci cu Chiajna si Viitorul, in loc de Poli, U Craiova, UTA si alte echipe care indiferent cat de jos ar fi in clasament intr-un anumit moment, tot au orgoliul necesar pentru un adevarat spectacol. Ce orgoliu sa aiba pakistanezii de la Chiajna, sau ce o mai fi adus primarul pe acolo? Ce traditie sa-i impinga din spate?

Dupa cum stie toti Romanii, sunt multe manevre in fotbalul Romanesc, mai ales pentru spalare de bani. Dar o cauza mare a echipelor no-name facute peste noapte, este faptul ca sunt suspecti care au banii negrii si ar vrea sa ii bage prin cluburi cunoscute, dar aceste cluburi cunoscute au deja banii negrii de spalat.

borat101
borat101  •  26 Iulie 2014, 20:44
Postat de 1948george pe 26 Iulie 2014, 17:52

Astept sa vina cineva in fotbalul romanesc care SA VORBEASCA CAT MAI PUTIN SI SA FACA FOARTE MULT . Pana atunci ii doresc acestui domn mult succes . In plus , daca Massone are o oferta concreta si corecta , NU INTELEG CE-I IMPIEDICA SA FACA o societate pe actiuni sa majoreze capitalul (sa zicem 10 milioane de euro- bani care pot fi adusi in club in 2 ani ! ) , sa ordoneze ca in timpul convenit de legiuitor sa achite TOATE CREANTELE CONFORM HOTARARII JUDECATORESTI si sa INVITE si alti actionari sa li sa se alature . Chiar si mici actionari care pot cumpara numai cateva actiuni sunt bineveniti . Clubul fiind curat financiar se poate face , in liniste ,cu calm , cu corectitudine si rabdare !

Asa este. Dar stai calm cu acel Italian, ca ala este alungat din Scotia, o tara/societate destul de avansata din toate punctele de vedere, si noi il vrem in Romania? Hai sa fim seriosi. Sa se duca in Africa, Asia, etc.. si sa se tina de shmecherii... nu in Romania.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează