FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Pleacă Marius, intră Andrei » Rocadă de atacanţi la Dinamo

Marius Niculae a fost titular în meciul cu CFR Cluj +1   FOTO
Marius Niculae a fost titular în meciul cu CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 iulie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 14 iulie 2012 23:07

Niculae se va transfera la Al Kuwait, echipa lui Ion Marin, iar Cristea îşi va primi şansa în primul "11".

Meciul de aseară ar putea fi ultimul pentru Marius Niculae în tricoul roş-albilor. Căpitanul "cîinilor" este curtat insistent de Al Kuwait, formaţie antrenată de Ion Marin, iar în această săptămînă urmează ca detaliile transferului să se finalizeze. Dinamo a mai lăsat din preţ, iar acum este dispusă să se despartă de "Săgeată" pentru 300.000 de euro.

"Cîinii" şi-au pregătit deja strategia după plecarea lui Niculae. Andrei Cristea, care nu a jucat decît 45 de minute în partidele de verificare şi care aseară a fost lăsat în tribună, este cel care îi va lua locul. Cel puţin aşa plănuiesc şefii, totul depinzînd şi de starea de sănătate a lui Andrei, care este în revenire după o accidentare ce l-a ţinut departe de gazon un an întreg.

Săptămîna viitoare va exista o discuţie lămuritoare între Dario Bonetti şi Andrei Cristea în privinţa viitorului acestuia la echipă.

500.000 de euro este salariul anual pe care şi-l doreşte Marius Niculae de la Al Kuwait

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
cosminb84
cosminb84  •  15 Iulie 2012, 22:07
Postat de kily pe 15 Iulie 2012, 09:36

acolo este locul sau, in cimitirul elefantilor...

inainte de a vorbi de Marius Nicolae voi rapidisti folositi pasta si periuta de dinti,ca va pute gura a slobo....z Pana sa ajunga un jucator crescut de Rapid, sa joace pe unde a jucat Marius,multa apa va mai trece pe Dunare

redbuldog
redbuldog  •  15 Iulie 2012, 20:15

Andrei e la ora actuala la 60% din potentialul pe care-l avea inainte sa plece in Germania,nu putem fi siguri ca-l poate inlocuii cu succes pe Sageata..Tucu trebuie fortat la fel si Axente iar ca prim inlocuitor pentru Alexe il vad pe Markus,eu nu stiu de ce nu i se da o sansa,acestui pusti promitator..

alexx_red_dog
alexx_red_dog  •  15 Iulie 2012, 11:42

eu sper sa devina tucudean titular in locul lui niculae

Vezi toate comentariile (12)
Comentează