FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Plecarea lui Hagi de la Viitorul prinde contur: "Academia va continua, e posibil să vină investitori"

Articol de GSP - Publicat luni, 12 septembrie 2016 20:00

Cristian Bivolaru, președintele Viitorului, spune ca sunt șanse ca Gică Hagi să se despartă de Viitorul din poziția de antrenor, însă afirmă că așteaptă și noi investitori la clubul înființat în 2009.

"Niciodată nu s-a pus problema ca Gică să renunțe la proiect. Au fost anul trecut acele oferte pentru el ca antrenor sau manager al unor echipe din străinătate. El le-a refuzat tocmai din dorința de a vedea lucrurile așezate aici. Probabil vor mai fi oferte în continuare, dar eu sunt sigur că Academia va continua, sperăm cu aceleași rezultate ca până acum.

Nu e un lucru nou că e posibil să vina noi investitori, dar probabil nu a fost atât de mediatizat faptul că dorim să ne asigurăm pentru următorii ani un buget pentru echipa de seniori, care să ne asigure că ne batem pentru locurile fruntașe în fiecare an, să nu mai fie o situație conjuncturală, cum a fost cea de anul trecut", a spus Bivolaru la Dolcesport.

"Orice club vrea investitori. Orice societate își dorește să găsească parteneriate bune. Dacă se va întâmpla să vină cineva, bine, dacă nu, asta e. Noi mergem mai departe. Dacă voi pleca? În fotbal orice e posibil" Gheorghe Hagi la Digisport

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează