FOTBAL  »  Superliga  »  BRATU E LIBER DE CONTRACT

Plecat de la Mediaş, Bratu nu a trebuit să aştepte prea mult » Ana Maria Prodan l-a adus la Universitatea Cluj

Bratu nu mai este de astăzi jucătorul celor de la Gaz Metan Mediaș
Bratu nu mai este de astăzi jucătorul celor de la Gaz Metan Mediaș

Articol de - Publicat luni, 25 iunie 2012 00:00 / Actualizat luni, 25 iunie 2012 16:59

UPDATE / Florin Bratu s-a înţeles cu Universitatea Cluj. Este primul transfer important reuşit de Anamaria Prodan de cînd este la Cluj.

Fostul vîrf al lui Dinamo şi Rapid, Florin Bratu (32 de ani), şi-a reziliat astăzi contractul cu Gaz Metan Mediaş. Despărţirea dintre cele două părţi s-a făcut pe cale amiabilă, fără vreo despăgubire financiară.

"Despărţirea de Bratu s-a făcut pe cale amiabilă. Îmi pare foarte rău că nu am reuşit să dăm lovitura cu el. Îi dorim succes în tot ceea ce şi-a propus să facă mai departe", a spus Ioan Horoba.

Florin Bratu a mai jucat în România pentru Rapid şi Dinamo. În cariera sa a mai evoluat la Galatasaray, Nantes, Valenciennes şi Litex Loveci. Atacantul are 14 apariţii în tricoul echipei naţionale şi a reuşit să marcheze două goluri.

120 de meciuri are Florin Bratu în prima ligă din România

43 de goluri a reuşit atacantul în Liga 1

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (9)
assf
assf  •  25 Iunie 2012, 16:06

sa mearga cat vede cu 2 ochi ..ca ne-a mancat zilele in ultimii 3 ani. ne-a mancat zilele cat a fost la medias .sa faca bine niculescu sa promoveze tineri de la juniorii clubului nu sa aduca epave. il credeam baiat destept dar se pare ca ..il face ... din vorbe.

dora
dora  •  25 Iunie 2012, 13:48

mai bine te lasi, ca nu mai joaca numele ptr tine.

narcis_ny
narcis_ny  •  25 Iunie 2012, 13:33
Postat de dany1986 pe 25 Iunie 2012, 13:30

e terminat k jucator probabil va reveni la dinamo sau la vreo ekipa ce se bate la retrogradare mai mult de atat nu mai poate

se duce la bistrita

Vezi toate comentariile (9)
Comentează