FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - INTER 1-1

Ploieştenii sînt fără victorie de 6 etape! Trăiesc periculos

Articol de - Publicat sambata, 17 aprilie 2010 00:00

Astra rămîne în zona fierbinte a retrogradării după semieşecul de aseară cu o altă contracandidată, Internaţional
Vezi rezumatul meciului Astra - Inter 1-1! (video)

Partidă cu interferenţe în stabilirea formaţiilor care vor părăsi în acest an Liga I. Ambele combatante continuă să respire, chiar dacă în pungă, cu gîndul că pot fi retrogradate la finalul primăverii. Golurile lui Carando, respectiv Apostu, menţin formaţiile pe linia de plutire, dar rămîn în zona minată a clasamentului.

Ploieştenii care au început cu gînduri mari returul n-au mai reuşit o victorie în ultimele 6 meciuri, cînd au obţinut doar două puncte. Şi glonţul le-a trecut foarte aproape de ureche, întrucît Carando a adus un punct puţin sperat după cum decurgea jocul.

În partea secundă, doar Astra a contat, dar Mihalache, Claudiu Tudor, Oprsal nu au găsit calea spre gol. Marius Popa a blocat la ultima fază a partidei "torpila" lui Seto şi meciul s-a încheiat la egalitate. Bun şi-un punct decît nimic, expresie valabilă şi pentru Napoli, şi pentru Ionuţ Badea.

Fază la limită la golul lui Apostu
Reuşita lui Apostu a ridicat semne de întrebare în privinţa valabilităţii ei, întrucît gazdele au acuzat ofsaid la atacantul argeşenilor în minutul 28. Reluările TV nu pot edifica total asupra faptului că poziţia vîrfului a fost una corectă, dar se acordă credit asistentului Miklos Nagy. După meci, preşedintele ploieştenilor, Costel Lazăr, a acuzat: "La pauză, m-am adresat asistentului întrebîndu-l de ce n-a ridicat steagul că a fost ofsaid. Nagy m-a înjurat grosolan!".

- Liviu Ganea n-a jucat deloc. Unul dintre golgeterii campionatului, cu 11 reuşite, atacantul a suferit joi o contractură la aductori. A rămas doar rezervă, Napoli n-a riscat folosirea lui.
- În prima repriză, pe banca de rezerve a gazdelor n-a stat nici un antrenor! Napoli, suspendat, a stat în tribună, iar secundul său, Marius Parciu, l-a însoţit. În partea a doua, antrenorul secund al ploieştenilor a mers pe bancă.
- Ionuţ Badea: "Era bine dacă băteam, dar mă mulţumesc şi cu un egal".

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
 •  17 Aprilie 2010, 12:34

Luptam pana in ultima etapa si, sper eu, ne vom salva de la retrogradare!

hamas
hamas  •  17 Aprilie 2010, 11:14

Cu Astra Pana la moarte!!!

laurentz
laurentz  •  17 Aprilie 2010, 10:48

La cum joaca Astra, din toamna va evolua la matineu. Ganea si inca doi-trei si-au facut deja bagajele. Imi pare rau pentru ploiesteni, meritau o echipa adevarata in Liga I.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close