FOTBAL  »  Superliga  »  CSM PLOIEŞTI

Ploieştiul şi-a luat în conducere un fost arbitru FIFA » Are peste 100 de meciuri internaţionale

Articol de - Publicat miercuri, 26 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 26 noiembrie 2014 17:15

Fostul arbitru asistent FIFA Cristian Nica, 46 de ani, s-a retras în 2013 la un meci chiar pe "Ilie Oană", în faţa suporterilor ploieşteni.

Cristian Nica a preluat acum funcţia de preşedinte al clubului sportiv CSM Ploieşti. Clubul care are şapte secţii de sport de perfomanţă. Nica îşi păstrează în continuare atribuţiile în cadrul comisiei centrale ale arbitrilor, urmînd să îşi exercite dreptul de observator la nivelul primelor două ligi.

Cristi Nica are în palmares ca arbitru 6 Supercupe ale României, 4 finale de Cupa României, 10 derby-uri Steaua-Dinamo, peste 300 de jocuri la nivelul primei ligi şi peste 100 de meciuri internaţionale.

CSM Ploieşti are în componenţă 11 secţii, handbal feminin şi masculin, box, judo, atletism, volei, fotbal-juniori, şah, karate, gimnastică ritmică şi patinaj. La secţia de atletism este legitimat şi fiul lui Nica, Florin (14 ani), multiplu campion naţional de juniori.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  27 Noiembrie 2014, 00:38

aaaa. CSM... e altceva....))

microbuzulbotosani
microbuzulbotosani  •  26 Noiembrie 2014, 20:15

sper ca din primavara sa se schimbe regulamentul iar meciurile sa fie arbitrate de catre arbitrii trimisi de echipele implicate indirect. exemplu: steaua-cfr sa fie condus de la centru de o comisie ce reprezinta petrolul.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează