FOTBAL  »  Superliga  »  FCM TÎRGU MUREŞ - FC BRAŞOV 0-0

Plus doar la impresie! » Spectacol ofensiv fără goluri între Tg. Mureş şi Braşov

Felgueiras a fost eroul braşovenilor aseară.
Felgueiras a fost eroul braşovenilor aseară.

Articol de - Publicat sambata, 10 decembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 25 iulie 2013 00:49

În deschiderea ultimei etape din tur, cele două echipe au oferit un duel alert.

Un ritm bun, sincronizat cu zbuciumul lui Şumudică de pe margine, a deschis duelul de la Tg. Mureş. Fără pilonii din apărare, Ghionea şi Iencsi, gazdele au făcut cu greu faţă unui taifun ofensiv al "galbenilor". Chipciu, Viveiros şi Buga au fost gurile de foc care l-au încins serios pe Albuţ, salvat şi de bară la lovitura liberă executată surprinzător de Distefano (13). Acelaşi Chipciu a şutat apoi năprasnic, portarul gazdelor a scăpat balonul, dar mingea s-a strecurat pe lîngă buturi (25).

Cu o viteză în plus, elevii lui Şumi au zburdat pe teren, dar elanul lor s-a frînt după prima jumătate de oră. Florin Dan a inventat o boltă peste întreaga apărarea a "stegarilor", însă tînărul Bumba a fost copleşit de apariţia lui Felgueiras, care a avut un reflex fabulos (35). Pe finalul reprizei, Dan a trecut la finalizare, dar nici el nu a găsit spaţiul porţii, deşi era singur cu lusitanul Braşovului (42).

La reluare, aceeaşi cadenţă iute, cu Braşovul în prim-plan, iar mureşenii gata să profite de orice apropiere de careul advers. Mai întîi, Dan Matei a reluat cu capul, dar balonul s-a lovit pe linia porţii de Distefano (75), iar apoi Subotici s-a încurcat în reluare (81).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
claudiano
claudiano  •  11 Decembrie 2011, 17:33
Postat de doru5 pe 10 Decembrie 2011, 09:45

muie sumudica !!!!

ma tigan din capitala veziti de steaua ta ca e varza si nu mai comenta aici nesimtitule...bravooo Sumi...iubim BRASOV.

ioanna.mee
ioanna.mee  •  10 Decembrie 2011, 15:17

un meci frumos:x 2 echipe bune care au luptat cu adevarat pt obtinerea victoriei din primul pana in ultimul minut !! un FCM plin de vointa si puternic si un Brasov imprevizibil...FELICITARI AMBELOR ECHIPE!! ...Pacat insa de arbitrajul de Liga a 2a de care am avut parte !!!

flafy
flafy  •  10 Decembrie 2011, 12:10
Postat de doru5 pe 10 Decembrie 2011, 09:45

muie sumudica !!!!

taran prost!cat va dispretuiesc yo pe astia care in loc sa va sustineti echipele locale sunteti scalvii echipelor din capitala!!mi-e scarba de tine!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează