FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA - UNIREA URZICENI 3-1

Poli a învins lejer Urziceniul: campionatul se decide la Galaţi » Audienţă la finală

Nikolici şi ceilalţi timişoreni au jucat mai mult cu gîndul la derbyul cu Oţelul de etapa viitoare Foto: Adrian Pîclișan - Timișoara
Nikolici şi ceilalţi timişoreni au jucat mai mult cu gîndul la derbyul cu Oţelul de etapa viitoare Foto: Adrian Pîclișan - Timișoara

Articol de GSP - Publicat marti, 10 mai 2011 00:00 / Actualizat luni, 09 mai 2011 22:35

Bănăţenii nu s-au întrebuinţat deloc în faţa Urziceniului, pregătind meciul care va hotărî soarta titlului

Timişoara a trăit cele mai mari emoţii la televizor, cînd a urmărit finalul confruntării dintre Brăneşti şi Oţelul. După ce au ieşit pe teren, bănăţenii s-au distrat în faţa unui fantomatic Urziceni, pe care l-a devorat după primul sfert de oră. Duetul ceho-slovac Magera - Cisovsky a risipit suspansul şi le-a servit fanilor o seară relaxantă (11, 17).

O brumă de incertudine a fost introdusă în scenariul partidei de către Cisovsky, care a făcut o preluare cu pieptul spre propria poartă (25). Avalanşa de ocazii la poarta Urziceniului s-a pornit imediat, însă Zicu, Nikolici şi Tameş l-au nimerit doar pe nefericitul Cernea, rămas ca un naufragiat pe o insulă pustie în propriul careu.

La reluare, parcă doar Poli s-a întors la vestiare, Urziceniul evaporîndu-se de pe teren în două minute după un trasor şi un şut blocat din dreptul lui Rusescu (54, 56). Zăgrean s-a interpus pe traiectoria unui şut ratat al lui Magera şi totul s-a lămurit. Finala sezonului se joacă la Galaţi, duminica viitoare.


"Prin conjunctura oneroasă pe care şi-a creat-o Oţelul, am ajuns să disputăm finala campionatului. Nu am crezut că voi trăi asemenea momente din cauza unor arbitri"
Marian Iancu, patron Poli


INBOX
- Uhrin a fost admonestat de fani în repriza secundă pentru că a făcut tîrziu schimbările.
- Galeria a început mobilizarea pentru partida de duminică, de la Galaţi, Poli mizînd pe suportul a 3.000 de fani.
- Oaspeţii au avut doar 3 rezerve la partida de ieri cu Poli, pe care Marian Pană le-a introdus în repriza secundă.
- Deşi 11 jucători erau în pragul suspendării pentru meciul cu Oţelul, doar Ghionea a încasat ieri un galben, însă fundaşul nu va lipsi la Galaţi.


360651-casa.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
alecsei_21
alecsei_21  •  12 Mai 2011, 16:20

O SA FIE NEBUNIE MECIUL ASTA......DACA POLI E ASA DE BUNA O SA BATA......DAR ASTA RAMANE DE VAZUT....EU CRED IN SANSELE NOASTRE.....FORZA OTELUL

haipoli
haipoli  •  11 Mai 2011, 18:46

IN TOATA LUMEA SI IN TOATA TARA NU E NICIUNDE CA LA TIMISOARA SI SA SE STIE IN LUNG SI IN LAT HOTELU NU VA LUA NICI UN CAMPIONAT!!!!!

praedator
praedator  •  11 Mai 2011, 09:03

a venit momentul ca Poli sa isi arate adevarata valoarea, daca o are! prin joc/daruire ca e mult peste Otelul care a beneficiat de niste greseli uriase de arbitraj etapa de etapa. Daca nu invinge vor fi comentarii tot anul, iar daca castiga merita sa fie campioana; iar partida de acasa care va urma va fi traita de toata suflarea violeta, meciul cu Dinamo va fi mai ceva precum derbyul vestului Poli - UTA

Vezi toate comentariile (6)
Comentează