FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA

Poli Timişoara a transferat un fundaş dreapta: Dusko Dukic. Vezi video!

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 mai 2010 00:00

Jucatorul sarb Dusko Dukic, nascut la 21 iunie 1986, a semnat un contract cu Poli Timisoara. Fundas dreapta, Dukic are 1,78 metri inaltime si 70 de kilograme. Ultima data, a evoluat la Hajduk Kula.

"Sunt bucuros ca am venit la Poli Timisoara, un club important care in ultimii ani a evoluat constant in cupele europene"
, a spus el, conform site-ului oficial al clubului de pe Bega.

Apoi a continuat: "Abia astept sa incep antrenamentele alaturi de noua mea echipa si sa fac cunostinta cu viitorii mei colegi si cu fanii".

Dukic a jucat de-a lungul carierei la Partizan Belgrad, Jedinstvo, Vlasina, Vitebsk (Belarus), Jagodina şi Hajduk Kula.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (31)
 •  01 Iunie 2010, 01:31
Postat de pe 31 Mai 2010, 10:37

pt. lol ROMAN=RROM=TIGAN=GIPSY?

De vreme ce dialogam in romana despre o echipa din Romania, imi imaginez ca esti roman. Pentru tine o fi adevarat ca esti si gypsy. Tzara noastra e primitoare. Sa-ti zic una si mai tare: kusturitza manelistul = tzetza, manelista de la obilici = caragici criminalul lash. Uite inca o ecuatie: tingirea din bratzele lui tarkan = medalion de manelist in bratze la cocalar. Sau freza retro a lui Dushca = ultima moda in Republica epoca de piatra, de unde vine = trend in pashalacul cimishoara.

 •  31 Mai 2010, 10:37

pt. lol ROMAN=RROM=TIGAN=GIPSY?

 •  30 Mai 2010, 23:17
Postat de pe 30 Mai 2010, 22:06

pt lol,da probabil ca tu o vezi a fi o casca,dar nu ma mira cand conationalii tai se numesc Vanghelie,Becali,Viorel Lis,Adrian Minune,Mitica Dragomir,Vasile Turcu,Naomi,Sexy Braileanca,Guta etc.HA HA HA HA

Ia de te excita la un film cu gropi comune, dobitocule! Sexi braileanca sau ACM nu a reusit, precum jegul subuman karagici, sa bage in gropi comune femei si copii nevinovati, pentru ca apoi sa se fereasca de judecata si de binemeritata pedeapsa. Auzi, tu esti prea suparat pe mine fiindca nu inteleg valoarea sentimentala a tingirii de la gatul lui tarkan asta. N-ai vrea tu sa te duci in p ma tii la sarbi? Emigreaza unde crezi tu ca ti-e bine, iubitorule de tingiri.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează