FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Poli deţine 50% din "Prinţ" şi nu vrea să-l dea gratis » Iaşiul cere bani

Articol de - Publicat joi, 17 iunie 2010 00:00

Moldovenii deţin jumătate din drepturile federative ale lui Adrian Cristea şi nu sînt de acord cu mutarea gratuită a acestuia la U Cluj.

Adrian Cristea a devenit ţinta numărul unu pentru Universitatea Cluj. Patronul ardelenilor, Florian Walter, a purtat discuţii telefonice cu mijlocaşul de 26 de ani şi l-a asigurat că îi poate oferi un salariu de 10.000 de euro lunar, plus bonusuri ce l-ar duce la 150.000 de euro pe sezon. Suma e pe placul "Prinţului", întrucît în Ştefan cel Mare încasează jumătate!

Dinamo îi datorează lui Walter, fost acţionar al "cîinilor", aproape 2 milioane de euro, iar în contul acestor bani ar fi fost cedat Adrian Cristea. Problema o reprezintă Poli Iaşi, de unde roş-albii l-au transferat în 2005, iar moldovenii au păstrat 50% din drepturile federative. Surse autorizate susţin că moldovenii nu-şi dau acordul decît dacă primesc în jur de 500.000 de euro!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează