FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

POLI IAȘI. Ciprian Paraschiv, despre haosul de la echipă: „Nu poţi demite un antrenor în timp ce este pe terenul de joc”

Poli Iași, FOTO: facebook.com/CSMPolitehnicaIasiOficial
Poli Iași, FOTO: facebook.com/CSMPolitehnicaIasiOficial

Articol de , - Publicat joi, 04 martie 2021 22:46 / Actualizat joi, 04 martie 2021 22:48

Președintele lui Poli Iași, Ciprian Paraschiv, spune că nu e la curent cu noile modificări de la echipă. Demis ieri, Andrei Cristea a coordonat antrenamentul de astăzi, tehnicianul neprimind nicio hârtie că a fost înlăturat de la cârma echipei!

"Tot ce ştiu este ce ştiţi şi dumneavoastră din presă. Nu am apucat să mă uit pe telefon dacă a venit vreo decizie. Chiar nu ştiu să spun mai multe. Nu am niciun document oficial. Când voi avea un document oficial voi spune. 

Singurul lucru care m-a deranjat, şi m-a deranjat tare, este că nu poţi demite un antrenor în timp ce este pe terenul de joc... mă rog, demis prin declaraţii publice, pentru că nu am niciun document... indiferent cine este acel antrenor. Cu atât mai mult cu cât acel antrenor este Andrei Cristea. El este un simbol pentru Iaşi", a spus Paraschiv

Circ la Poli Iași! » Primarul a întors foaia în ceea ce-l privește pe Andrei Cristea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează