FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA - POLI IAŞI 2-1

Poli Timişoara l-a acontat pe Cociş pentru trei luni!

Razvan Cocis, Cocis, Poli Timisoara
Razvan Cocis, Cocis, Poli Timisoara

Articol de GSP - Publicat marti, 02 martie 2010 00:00

După Contra şi Sepsi, Poli îşi completează colecţia de internaţionali români cu Răzvan Cociş. Liber de contract după despărţirea de Lokomotiv Moscova, mijlocaşul de 27 de ani a ratat un transfer la Portsmouth, în Premier League, din cauza problemelor financiare ale clubului englez, antrenîndu-se în ultima perioadă cu divizionara secundă Universitatea Cluj.

Cociş a fost sunat de team-managerul Daniel Stanciu, care l-a convins să accepte un contract pe trei luni, cu posibilitate de prelungire pe încă două sezoane. Fotbalistul va avea un salariu lunar de 10.000 de euro şi o primă de obiectiv de 50.000 de euro, dacă trupa de pe Bega ia titlul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
 •  02 Martie 2010, 13:10
Postat de pe 02 Martie 2010, 09:38

toate bune si frumoase...atata tot in 3 luni abea daca se acomodeaza cu echipa apoi pleaca..mai bine aducea pe altu

desi sunt timisorean si sustin echipa de pe bega sincer nu prea mia placut cocis la nationala, mi se parea un jucator inghesat de piturca in echipa,nici nu stiu ce post juca ca nu era nici mijlocas dreapta nici atacant nici in spatele varfurilor... sper sa faca treaba cel putin sa-l scoata din echipa pe chiacu ca ala nush ce cauta in liga 1.mai bn lar imita pe becali.un post la mondenii ar prinde cu usurinta.parpalacul ala de mejia il gadila iarba la fund.

 •  02 Martie 2010, 13:10

Nu inteleg de ce toata lumea se ia dupa fecali, cum a pus maimutza barem pe salariu de 120 de mii pe an, 10 pe luna, cum si restul par a avea acelasi barem. Pai cum sa nu fie asta cioban cand oile se iau dupa el. BECALI PLEACA DIN GHENCEA!!!!!!!!!

 •  02 Martie 2010, 10:16
Postat de pe 02 Martie 2010, 09:38

toate bune si frumoase...atata tot in 3 luni abea daca se acomodeaza cu echipa apoi pleaca..mai bine aducea pe altu

Oricum poate sa aduca altul fiindca Cocis a venit liber de contract, deci nu s-a platit pentru el. Salariul pe trei luni e putin pentru club. Prin manevra asta se spera ca sa-si prelungeasca contractul dupa cele 3 luni, desi e greu. Nu se putea scoate mai mult de la Cocis dar ne poate ajuta exact atunci cand vin meciurile mai grele in acest campionat. Manevra buna.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează